Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 15:37 | London, Apr 26 13:37 | New York, Apr 26 09:37
Shanghai, Apr 26 21:37 | Tokyo, Apr 26 22:37 | Sydney, Apr 27 00:37

Економіка України

RSS стрічка

 

Держрезерв каже, що не відмовлявся від китайської гречки

Голова Державного агентства резерву Олексій Лелюк заявив, що його відомство не коментувало в ЗМІ якість китайської гречки та перспективи її закупівлі в держрезерв.

 
Україна підвищила ренту за нафту на 7,4%

Коригувальний коефіцієнт для розрахунку рентної плати за нафту і газовий конденсат за квітень становить 1,6958, що на 7,4% вище його значення за попередній місяць.

 
Україна увійшла в трійку світових лідерів з продажу бронемашин

Лідерами продажів на світовому ринку бойових броньованих машин (ББМ) у 2007-2014 роках є Фінляндія, Росія та Україна.

 
Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів

Українські спецекспортери стурбовані загрозою зриву великого, обсягом понад $ 300 млн, контракту з КНР у військово-технічній сфері (ВТС) і чекають адекватної реакції керівництва країни щодо забезпечення виконання взятих на себе зобов'язань в одній з найважливіших сфер двосторонніх українсько-китайських відносин.

6 травня 2011 в 15:20  Суднобудування.  
 

НАК "Нафтогаз України" розрахувався з ВАТ "Газпром" за імпортований у квітні 2011 р. природний газ, повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

 
Зернотрейдери готуються експортувати кукурудзу

У той же день, як набула чинності постанова про скасування квотування експорту кукурудзи, зерноторгові компанії почали підготовку поставок за кордон.

 
Китайська гречка з’явиться на полицях магазинів до Дня Перемоги

Перші партії китайської гречки мають надійти на полиці магазинів до Дня Перемоги. Про це повідомили в прес-службі компанії "Хліб Інвестбуд", яка займається закупівлею крупи в КНР.

 
Україна скоротила транспортування нафти на 9%

У першому кварталі 2011 року магістральні трубопроводи України скоротили транспортування нафти до 6,687 мільйона тонн з 7,370 мільйона тонн за аналогічний період 2010 року.

 
Експерти прогнозують до кінця року інфляцію на рівні 11,5%

Поки уряд сподівається утримати інфляцію на рівні 8,9%, аналітики бачать передумови для двозначних показників інфляції. Локомотивом підвищення цін стане дорожчання енергоносіїв.

6 травня 2011 в 08:20  Економіка України.  
 
Вінниччина майже удвічі збільшить посіви гречки

Сільськогосподарські підприємства Вінницької області мають намір збільшити в 2011 році у порівнянні з 2010 роком площі посівів гречки на 82,89%, або на 12,376 тис. га, - до 27,307 тис. га.

 
ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна

В Росії та Україні різко зросте врожай зерна цього року після найсильнішої посухи минулого літа. Про це заявив старший економіст і аналітик ринку зерна в Продовольчій і сільськогосподарській організації ООН (ФАО).

 
Теплокомуненерго заборгували

Дочірнє підприємство НАК "Нафтогаз України" - "Газ України" заявляє про заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики за спожитий газ близько 7,7 млрд. гривень у період з 1 жовтня 2010 року по 4 травня 2011 року.

5 травня 2011 в 19:00  Енергетика.  
 

ВАТ "Південний гірничо-збагачувальний комбінат" збільшив у квітні 2011 р. обсяг виробництва концентрату на 15,2% - до 839 тис. т в порівнянні з квітнем 2010 р., обсяг виробництва агломерату за цей же період знизився на 13,6% до 190 тис. т, передає прес-служба підприємства.

5 травня 2011 в 18:00  Металургія.  
 
НКРЕ оштрафувала

На відкритому засіданні Національної комісії по регулювання електроенергетики (НКРЕ) прийнято рішення оштрафувати ПАТ "Вінницягаз" на суму 300 тис. грн за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу.

5 травня 2011 в 15:20  Енергетика.  
 
Російський газ може подорожчати на 30%

Уряд Росії, який відмінив ряд податкових пільг для нафтовиків, може переключити свою увагу на "Газпром".

 
Держрезерв не збирається купувати китайську гречку

Державний комітет України з державного матеріального резерву не має наміру закуповувати китайську гречку.

 
Скасовано квоти на експорт кукурудзи

Постанова про скасування квотування експорту кукурудзи набула чинності. Текст цього документа опубліковано в "Урядовому кур'єрі".

 
У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22%

У квітні овочі та фрукти подорожчали майже на 22% в порівнянні з цінами в березні. На початок травня 2011 року ціни на дану продукцію були на 72% вище, ніж роком раніше.

 

ДП "Вугілля України" 28 та 29 квітня уклало угоди на постачання вугілля на контрольовані менеджерами ахметівського "Дтеку" ПАТ "Західенерго" та ПАТ "Центренерго" на загальну суму 4,6 мільярда гривень.

 
Продавці пального запевняють, що ціни на бензин в Україні занижені

Цінам на бензин в Україні ще є куди рости, вважають оператори ринку нафтопродуктів.

5 травня 2011 в 11:40  Нафтопродукти.  
 
ЄБРР позичить українській нафтогазовій компанії до 40 мільйонів доларів

Європейський банк реконструкції і розвитку виділить українській нафтогазовій компанії ТОВ "КУБ-Газ" кредит на суму до 40 млн. доларів.

 
Кабмін затвердив порядок планування та розміщення держоборонзамовлень

Кабінет міністрів затвердив порядок планування, формування, розміщення та коригування держоборонзамовлення, а також контролю за його виконанням.

 

НАК "Нафтогаз України" буде продавати бензин власного виробництва на аукціонах. Таким чином уряд хоче стримати ціни на пальне у країні.

5 травня 2011 в 09:40  Нафтопродукти.  
 

Станом на 29 квітня 2011 р. компанія "Хліб Інвестбуд" освоїла в повному обсязі державний транш у розмірі близько 1,5 млрд грн на закупівлю продовольчої пшениці (836 тис. т), жита (22 тис. т), і гречки (1 тис 677 т). Про це на сьогоднішній конференції заявив гендиректор Роберт Бровді.

 
Держшахти за 5 днів накупили товарів і послуг на суму 692,21 мільйона гривень

Державні вугледобувні підприємства за результатами тендерів протягом 18-22 квітня уклали угоди на постачання товарів та послуг на загальну суму 692,21 мільйона гривень.

 
Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив

Китайці побудують у Калуші на Прикарпатті завод безхлорних калієвих добрив. Про це на прес-конференції в Івано-Франківську повідомив президент китайського підприємства з іноземними інвестиціями "Кітпред" Ден Сяосю.

 
Українські НПЗ зупиняти не планується

Роботу Лисичанського і Одеського нафтопереробних заводів зупиняти не планується.

 
Україна куплятиме російський газ у другому кварталі по 295,6 долара за тисячу куб. м.

Ціна імпортного природного газу для України в другому кварталі становить 295,6 долара. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінекономіки.

 
Міністерство аграрної політики стало міністерством продовольства

4 травня набув чинності указ президента "Про Міністерство аграрної політики і продовольства України" N500/2011 від 23 квітня 2011 року.

 
Ціни на нафтопродукти в Україні найближчим часом не знизяться

Ціни на нафтопродукти в Україні найближчим часом не знизяться. Таку думку під час прес-конференції в медіа-холі УНН висловив заступник директора науково-технічного центру "Психея" Геннадій Рябцев.

4 травня 2011 в 13:20  Нафтопродукти.  
 
Україна куплятиме вівсянку в сусідів

Керівництво Державної продовольчо-зерновий корпорації Україні розглядає можливість закупівлі на внутрішньому ринку зерна вівса для переробки на крупу і пластівці.

 
Золотовалютні резерви України досягли історичного максимуму

Золотовалютні резерви України досягли історичного максимуму і становлять близько 37 млрд доларів. Про це в інтерв'ю Першому національному каналу заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає прес-служба Кабміну.

4 травня 2011 в 12:40  Економіка України.  
 
Уряд оприлюднив постанову про скасування кукурудзяних квот

Уряд оприлюднив постанову про скасування квотування експорту кукурудзи. Квотування повинно було діяти до 30 червня, йдеться в повідомленні на сайті уряду.

 
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва

Україна повинна забезпечувати себе вертольотами власного виробництва.

4 травня 2011 в 11:40  Літакобудування.  
 

ВАТ "Донбасенерго" за результатами тендеру 26 квітня уклало угоду з ДП "Вугілля України" вартістю 232,56 мільйона гривень щодо придбання вугілля марки А - 80000 т та вугілля марки П - 160000 т.

 

НАК "Нафтогаз Україна" у травні почне реалізацію на аукціонах нафтопродуктів Лисичанського нафтопереробного заводу.

 
Експерти прогнозують, що знизити ціну на газ можна лише політичними поступками

Експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут сумнівається, що Україна зуміє переконати Росію відмовитися від формули ціни на газ, прописаної в угодах 2009 року.

 
Азаров не зміг спрогнозувати вартість бензину

Прем'єр-міністр Микола Азаров не прогнозує ціну на бензин на період до кінця літа 2011 року. Про це він заявив в ефірі Першого національного телеканалу.

4 травня 2011 в 08:20  Нафтопродукти.  
 
Експерти прогнозують послаблення гривні

Щоб відновити конкурентоздатність економіки, Україні нічого не лишиться, як послабити національну валюту.

4 травня 2011 в 08:00  Економіка України.  
 
Янукович ветував продаж зернових квот

Президент Віктор Янукович 28 квітня ветував закон, що передбачає продаж квот експорту зерна і продуктів його переробки на аукціонах. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 
Азаров хоче прив’язати газ до вугілля

Прем`єр Микола Азаров переконаний, що "харківські угоди" "працюватимуть" і надалі.

 
Бойко обіцяє новий газовий контракт улітку

Україна і Росія підпишуть нову газову угоду до кінця літа. Таку думку озвучив міністр палива та енергетики Юрій Бойко в ефірі телеканалу "Інтер".

 
Янукович ветував продаж зернових квот на аукціонах

Президент Віктор Янукович 28 квітня ветував закон, що передбачає продаж квот експорту зерна і продуктів його переробки на аукціонах. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 
Для стримування цін на пальне

Для стримування цін на пальне з 6 травня "Нафтогаз України" розпочне продавати нафтопродукти через аукціон. Про це міністр енергетики та вугільної промисловості України Юрій Бойко заявив у телевізійній програмі на каналі "Інтер", передає прес-служба Міненерговугілля.

1 травня 2011 в 09:30  Нафтопродукти.  
 
НБУ налаштований на продовження співпраці з МВФ

Національний банк України налаштований на продовження співпраці з МВФ. Таку заяву зробив перший заступник голови правління НБУ Юрій Колобов під час круглого столу, який провела Ліга фінансового розвитку за підтримки проекту USAID "Розвиток фінансового сектору" FINREP та тижневика "Дзеркало тижня. Україну", передає видання.

30 квітня 2011 в 13:30  Економіка України.  
 
Міненерговугілля підвищило ціновий коридор для бензину А-95 на 5 копійок

Міністерство енергетики і вугільної промисловості України підвищило ціновий коридор для бензину А-95 на 5 коп. - до 10 грн і на 15 коп. - до 9,6 грн на дизельне паливо. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

30 квітня 2011 в 09:30  Нафтопродукти.  
 
Наступного сезону прогнозують проблеми з цукром

Після року затишшя на цукровому ринку і відносної стабільності цін на солодкий продукт, ближче до закінчення сезону цукор може знову стати одним з найбільш проблемних продовольчих товарів.

 
Азаров запевняє, що припинення експорту бензину з Росії не призведе до дефіциту в Україні

Припинення експорту бензину з Росії в травні 2011 р. не призведе до дефіциту нафтопродуктів в Україні. Про це в ході виїзного засідання заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

29 квітня 2011 в 17:20  Нафтопродукти.  
 
Азаров побачив прогрес у газових переговорах з РФ

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відзначає прогрес в газових переговорах з Росією. Про це він заявив в ході виїзної нарада з питань будівництва об'єктів транспортної інфраструктури м. Києва у 2011-2012 рр.

 
Експерти кажуть, що ціна на дизпаливо в травні не перевищать 10 грн/л.

В Україні ціни на дизельне паливо стабілізувалися й не перевищуватимуть 10 грн/л в травні 2011 р. Про це на прес-конференції повідомив директор ТОВ "Консалтингова група "А-95" Сергій Куюн.

29 квітня 2011 в 16:20  Нафтопродукти.  
 

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті