Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 21:12 | London, Apr 24 19:12 | New York, Apr 24 15:12
Shanghai, Apr 25 03:12 | Tokyo, Apr 25 04:12 | Sydney, Apr 25 06:12

Держшахти за 5 днів накупили товарів і послуг на суму 692,21 мільйона гривень

Держшахти за 5 днів накупили товарів і послуг на суму 692,21 мільйона гривень




4 травня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


Держшахти за 5 днів накупили товарів і послуг на суму 692,21 мільйона гривень

Державні вугледобувні підприємства за результатами тендерів протягом 18-22 квітня уклали угоди на постачання товарів та послуг на загальну суму 692,21 мільйона гривень.



Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

ДП "Ровенькиантрацит" за 204,26 мільйона гривень придбало бензин і дизпаливо у ТОВ "Ровеньківська нафтобаза-2004". Фірма належить Олександру Мельничуку, якого називають близьким до Юрія Зюкова, звільненого з посади директору ДП "Ровенькиантрацит" після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах.

ДП "Селидіввугілля" за 111,81 мільйона гривень придбало будівельно-монтажні роботи по проекту: "Розкриття та підготовка гор. 850 м шахти "Курахівська" у ТОВ "Шахтне будівництво".

ДП "Шахтоуправління "Південнодонбаське №1" за 95,18 мільйона гривень придбало монтажні та ремонтні роботи, вузли до машин, кабель, світильники, труби, кріплення, холодильні установки у ТОВ "Д-промбуд", ТОВ "Вуглетехнік", ТОВ "Донбасвуглеавтоматика", ТОВ "Управління промислової безпеки та охорони праці", ДПКІЗУ "Діпромашвуглезбагачення", ТОВ "Ерлайт", ПП "Укрстандарт 2009".

ВАТ "Лисичанськвугілля" за 86,38 мільйона гривень придбало кабель, інструменти та профілі у ПП "Укрстандарт-2009" ,ТОВ "Глорія Трейд", ТОВ "Техпоставка", ТОВ "Кампер". З цієї суми 85,38 мільйона гривень отримало ПП "Укрстандарт-2009", яке контролюється структурою нардепа від Партії регіонів Юрія Іванющенко, також відомого як Юра Єнакіївський.

ДП "Донецька вугільна енергетична компанія" за 81,53 мільйона гривень придбала ремонтні роботи, шини, канати, світильники та прокат у ЗАТ "НВП "Спецвуглемаш", ТОВ "Т.Л. Авто", ТОВ "ВКФ "Електронтехсервіс ЛТД", ТОВ "Слов‘янська промислова група», ПАТ "ВО "Стальканат - Сілур", ТОВ "Промсплав".

ДП "Свердловантрацит" за 31,33 мільйона гривень придбало взуття, роботи з капремонту двигунів та комбайнів, труби, деталі для рухомого складу у ТОВ "Спец-Контакт", ТОВ "Восток-Сервіс Україна", ВАТ "Луганський енергозавод", ТОВ "Механік", ТОВ "ДиКоН", ТОВ "Донпромресурс", ВАТ "Рутченківський завод "Гормаш", ТОВ "ТД "Євротєх", ПАТ "НГМЗ-БУР", ТОВ "ТД "Укрполімерконструкція», ТОВ "УТК ЛТД".

ДП "Артемвугілля" за 13,10 мільйона гривень придбало автозапчастини, підвісний пристрій УПБ 600 та роботи з підготування ділянок до гірничих та інших робіт у ТОВ "Донецьквуглепрохідка", ТОВ "Запчасть трейдинг", ТОВ "АІС АЗЧ Маркет", ТОВ "ТД "Електронасос".

ДП "Сніжнеантрацит" за 7,41 мільйона гривень придбало насоси та дріт у ТОВ "Донбаська насосна компанія" і ПАТ "ВО "Стальканат-Сілур".

ДП "Луганськвугілля" за 5,38 мільйона гривень придбало гумові чоботи, робочий одяг та світильники уТОВ "Управління промислової безпеки та охорони праці", ТОВ "НВО "Вуглеавтоматика".

ДП "Шахтарськантрацит" за 3,83 мільйона гривень придбало вентилятори, вагонетки та клини у ТОВ "Підприємство Алеко", ТОВ "Індекспром", ТОВ ЗВКК "Авеста ЛТД".

ПАТ "Шахтоуправління "Донбас" за 3,29 мільйона гривень придбало підшипники у ТОВ "Техснаб".

ДП "Орджонікідзевугілля" за 3,32 мільйона гривень придбало шифер, бітум, кисень, саморятівники, кабель, фарбу листову сталь у ТОВ "Нікас", ТОВ "ДІПІ ейр газ", ВАТ "Донецький завод гірничнорятувальної апаратури", підприємця Нижник О.В., ТОВ "Алсарт Групп".

ДП "Макіїввугілля" за 3,22 мільйона гривент замовило капітальний ремонт насосів у ТОВ НВП "Енергомаш", ТОВ "Південний завод гідравлічних машин".

ДП "Донбасантрацит" за 569 тисяч гривень придбало вогнегасники у ПАТ "Макіївський завод "Факел".

ДП "Львіввугілля" за 41,57 мільйона гривень придбало вентилятори, комбайн КСП32 та бензин у ЗАТ "Завод вентиляційного обладнання "Донвентилятор", ТОВ "Волнес", ТОВ "Континент нафто трейд".

Держшахти за 5 днів накупили товарів і послуг на суму 692,21 мільйона гривень


Новини Статті Аналітика
Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Аграрний фонд отримає мільярд на закупівлю вершкового масла і сухого молока Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Ощадбанк накупив інкасаторських броньованих автомобілів на 100 мільйонів гривень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд призупинив приватизацію шахт Уряд призупинив приватизацію шахт У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Альтком" отримає 1,3 мільярда гривень а реконструкцію аеропорту "Львів" Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті