Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 20:49 | London, Apr 24 18:49 | New York, Apr 24 14:49
Shanghai, Apr 25 02:49 | Tokyo, Apr 25 03:49 | Sydney, Apr 25 05:49

Українські НПЗ зупиняти не планується



4 травня 2011 в 16:00 - Роман Зайцев


Українські НПЗ зупиняти не планується

Роботу Лисичанського і Одеського нафтопереробних заводів зупиняти не планується.



Про це на брифінгу повідомив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов, передає УНІАН.

Він зазначив, що, навпаки, уряд працює над збільшенням завантаження українських НПЗ.

"Сьогодні триває робота над тим, аби повністю завантажити наші нафтопереробні заводи - і Кременчуцький, і Лисичанський, і Одеський НПЗ", - сказав Копилов.

Він нагадав, що Україна домовилася про постачання нафти з Азербайджану, і в процесі переговори з Російською Федерацією.

"Ми, навпаки, працюємо над тим, аби збільшити обсяг нафтопродуктів на власних НПЗ, щоб знизити імпорт світлих нафтопродуктів в Україну", - сказав Копилов.

В Україні працюють шість нафтопереробних заводів загальною потужністю переробки 51,11 мільйона тонн нафти на рік. Три НПЗ - Одеський НПЗ ("ЛУКОЙЛ"), Лисичанський (ТНК-ВР) і Кременчуцький ("Приват"), за даними АМКУ, контролюють 66% українського ринку бензинів і 51% ринку дизельного пального.

Українські нафтопереробні заводи в січні-березні 2011 року збільшили виробництво автомобільного бензину на 7%, порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 0,706 мільйона тонн.

Виробництво дизельного пального в Україні в січні-березні скоротилося на 22,6% порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 0,641 мільйона тонн.

Виробництво топкового мазуту в Україні в січні-березні скоротилося на 18,1%, порівняно з аналогічним періодом 2010 року - до 0,590 мільйона тонн.

Українські НПЗ зупиняти не планується


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Ціни на пальне в Україні призупинили ріст Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз" 25 травня проведе аукціон з продажу 12,5 тис. т світлих нафтопродуктів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" не зміг продати на аукціоні пальне Лисичанського НПЗ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" продаватиме бензин з Лисичанського НПЗ в кінці травня У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті