Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:13 | London, Apr 26 17:13 | New York, Apr 26 13:13
Shanghai, Apr 27 01:13 | Tokyo, Apr 27 02:13 | Sydney, Apr 27 04:13

НКРЕ оштрафувала "Вінницягаз" на 300 тис. грн. за порушення ліцензійних умов

НКРЕ оштрафувала "Вінницягаз" на 300 тис. грн. за порушення ліцензійних умов




5 травня 2011 в 15:20 - Роман Зайцев


НКРЕ оштрафувала "Вінницягаз" на 300 тис. грн. за порушення ліцензійних умов

На відкритому засіданні Національної комісії по регулювання електроенергетики (НКРЕ) прийнято рішення оштрафувати ПАТ "Вінницягаз" на суму 300 тис. грн за порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу.



Про це у ході відкритого засідання НКРЕ заявив голова комісії Сергій Тітенко.

"У зв‘язку із порушенням ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом та порушення ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу прийнято рішення оштрафувати ПАТ "Вінницягаз" на суму у розмірі 300 тис. грн", - зазначив С.Тітенко.

Також голова комісії зазначив, що ПАТ "Вінницягаз" не перезаключило договори з промисловими споживачами для нарахування коштів на спеціальний рахунок. Крім того, були допущені розбіжності у наданні інформації до НКРЕ.

Також С.Тітенко зазначив, що в 2010 р. ПАТ "Вінницягаз" отримав від НАК "Нафтогаз Україна" 20 млн куб. м із підземних сховищ на суму 52 млн грн, при цьому не провело передчасної оплати і досі не розрахувалося з підприємством.

Крім того, С.Тітенко додав, що заборгованість перед ДК "Газ України" у підприємства зросла за 2010 р. на 25 млн грн, заборгованість перед ДК "Укртрансгаз" станом на 1 січня 2011 р. склала 34 млн грн, а на 1 квітня 2011 р. - 26 млн грн.

За даними ДК "Укртрансгаз" ця заборгованість станом на 1 квітня склала 42 млн грн.

НКРЕ оштрафувала "Вінницягаз" на 300 тис. грн. за порушення ліцензійних умов


Новини Статті Аналітика
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "гречаного" монополіста Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ оштрафував АМКУ оштрафував "Хенкель Україна" на 30 тисяч за неправдиву рекламу Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті