Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 23:03 | London, Apr 23 21:03 | New York, Apr 23 17:03
Shanghai, Apr 24 05:03 | Tokyo, Apr 24 06:03 | Sydney, Apr 24 08:03

НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ

НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ




23 травня 2011 в 08:00 - Роман Зайцев


НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ

НКРЕ на засіданні 26 травня планує розглянути питання видачі дочірній компанії Regal Petroleum (Великобританія) - ТОВ "Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед" - ліцензії на постачання природного газу за нерегульованим тарифом.



Про це повідомили в комісії, передає УНІАН.

Представник регулятора уточнив, що ліцензійний обсяг постачань газу для компанії планують затвердити на рівні 240 мільйонів куб. м на рік.

Ліцензія буде видана компанії вперше. Українська "дочка" планує здійснювати поставки газу, що належить материнській компанії.

Основними нафтогазовими активами Regal Petroleum є Мехедівсько-Голотовщинське і Свиридівське газоконденсатні родовища (обидва - Полтавська обл.).

У 2009 році компанія скоротила чистий збиток в 5,2 разу - до 9,82 мільйона доларів, збільшивши доходи на 73,6% - до 19,87 мільйона доларів.

Regal Petroleum через проблеми з регулятивними органами призупинила видобуток вуглеводнів в Україні.

У березні власники 54,97% акцій Regal дали згоду на продаж своїх пакетів компанії Energees Management Ltd, що входить до групи "Смарт-холдинг" російського бізнесмена Вадима Новинського.

НКРЕ може дозволити Regal Petroleum постачати газ


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті