Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 05:18 | London, Apr 25 03:18 | New York, Apr 24 23:18
Shanghai, Apr 25 11:18 | Tokyo, Apr 25 12:18 | Sydney, Apr 25 14:18

Азаров побачив прогрес у газових переговорах з РФ

Азаров побачив прогрес у газових переговорах з РФ




29 квітня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Азаров побачив прогрес у газових переговорах з РФ

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відзначає прогрес в газових переговорах з Росією. Про це він заявив в ході виїзної нарада з питань будівництва об'єктів транспортної інфраструктури м. Києва у 2011-2012 рр.



"В питанні про газ є прогрес. Однозначно. Договір кабальний. Ми приступили до формальних переговорів з Російською Федерацією. Ми поклали на стіл серйозні аргументи, а Росія до них прислухалася. Тому перспектива перегляду хороша. Але, природно, кожна сторона, приступаючи до такого складного процесу, хотіла б по максимуму отримати більше свого", - сказав М.Азаров.

Нагадаємо, 28 квітня в Москві прошли переговори між міністром енергетики і вугільної промисловості України Юрієм Бойко і головою ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером, в ході яких сторони обговорили питання стратегічного партнерства і взаємовигідних двосторонніх стосунків в газовій сфері.

21 квітня Президент України Віктор Янукович заявив, що Україна вважає неприйнятною формулу, застосовану для розрахунку ціни на російський газ, і вважає за необхідне знайти в цьому питанні рішення, яке задовольнило б обидві сторони.

Азаров побачив прогрес у газових переговорах з РФ


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті