Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:44 | London, Mar 19 11:44 | New York, Mar 19 07:44
Shanghai, Mar 19 19:44 | Tokyo, Mar 19 20:44 | Sydney, Mar 19 22:44

Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив

Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив




4 травня 2011 в 17:40 - Роман Зайцев


Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив

Китайці побудують у Калуші на Прикарпатті завод безхлорних калієвих добрив. Про це на прес-конференції в Івано-Франківську повідомив президент китайського підприємства з іноземними інвестиціями "Кітпред" Ден Сяосю.



За його словами, новий завод "не буде створювати екологічних проблем", а навпаки "вирішить ті екологічні проблеми, які накопичилися у Калуші за останні 30-40 років".

"Ми націлені на безвідходне виробництво цінного добрива, - зауважив він. - Розсоли Домбровського кар‘єру будемо використовувати як сировину. Хочу запевнити всіх, що ми не тільки не створимо проблем, а й вирішимо всі екологічні проблеми, які існують".

Нещодавно голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк підписав Рамкову угоду про спільне фінансування проекту з виробництва безхлорних калієвих добрив в місті Калуш між Міністерством екології та природних ресурсів України, Івано-Франківською обласною державною адміністрацією, підприємством з іноземною інвестицією "Кітпред", Китайської інженерної компанією "Хуань інженеринг", Державним експортно-імпортним банком КНР, передає УНІАН.

У свою чергу Вишиванюк на прес-конференції повідомив, що орієнтовна вартість будівництва буде в межах 1,5 мільярда доларів.

"Ми ще не знаємо точно, скільки, - сказав губернатор. - Буде побудований завод з переробки розсолу і окремо калійних добрив і в залежності від потужності буде визначатися вартість будівництва. Це велика інвестиція".

За його словами, орієнтовно буде створено до 3 тисяч нових робочих місць.

Відповідно до підписаної угоди, Україна бере на себе підготовку всієї необхідної документації й усю паперову роботу, яка повинна бути готова вже до кінця 2011 року. І тільки після завершення всіх формальностей китайська сторона готова приступити до початку будівництва. Китайці обіцяють, що на будівництво такого заводу їм потрібно не більше 2 років.

Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай доріс до другого місця Китай доріс до другого місця Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Рецепт боротьби Китаю з інфляцією Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Перспектива китайського юаня стати світовою резервною валютою Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Китайська гречка почала надходити до торгових мереж Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично
"Хліб Інвестбуд" купував китайську гречку за свої гроші Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 03.03.2011. Ринки відіграються після вчорашнього падіння

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті