Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 08:03 | London, Apr 19 06:03 | New York, Apr 19 02:03
Shanghai, Apr 19 14:03 | Tokyo, Apr 19 15:03 | Sydney, Apr 19 17:03

Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва

Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва
Рейтинг: 0
Голосів: 0




4 травня 2011 в 11:40 - Роман Зайцев


Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва

Україна повинна забезпечувати себе вертольотами власного виробництва.



Про це журналістам заявив перший віце-прем‘єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, передає DT.UA.

За його словами, це важливо з точки зору перспектив розвитку вітчизняної економіки, зростання потреб низки її галузей у подібній техніці.

Мова йде про пасажирські перевезення, про потреби української армії та інших силових міністерств і відомств, сфері охорони здоров‘я та про виконання завдань із попередження і ліквідації наслідків стихійних лих і техногенних катастроф, уточнив Клюєв.

Проте відзначимо, що тут перший віце-прем‘єр забув згадати про потреби президента Януковича у подібних транспортних засобах.

"У нас виробляються двигуни практично до всіх типів вертольотів, які існують у світі. У нас є підприємства, які зможуть робити і корпуси, і більшість вузлів та агрегатів для нових українських вертольотів. Тому ми просто зобов‘язані у середньостроковій перспективі запустити їхнє виробництво", - заявив Клюєв, якого цитує його прес-служба.

За його словами, на сьогодні парк вертольотів, які експлуатуються у нашій країні, досить застарів і потребує оновлення.

Частка машин, які працюють до 10 років, не перевищує 15%. Вік же більшості вертольотів перевищує 20 років, повідомив перший віце-прем‘єр.

За його даними, якщо на початку 90-х років в Україні працювало близько 500 цивільних вертольотів, то на сьогодні зареєстровано трохи більше двохсот.

Клюєв заявив, що доручив Агентству з управління державними корпоративними правами спільно з Міноборони опрацювати оптимальну технологічну модель виробництва вертольотів, у тому числі з використанням механізмів державно-приватного партнерства з ВАТ "Мотор Січ" та іншими підприємствами.

Клюєв повідомив, що "Мотор Січ" вже починає проводити модернізацію російських вертольотів Мі-8, у результаті чого подовжується термін їх служби.

Він заявив, що вітчизняна промисловість уже готова частина забезпечувати наші потреби модернізованими вертольотами, продовжуючи їх ресурс на 7-10 років, тому за цей час необхідно спроектувати новий вітчизняний вертоліт, зазначив Клюєв.

Він також повідомив, що нещодавно президент дав доручення вже найближчим часом посилити МНС України кількома новими вертольотами для покращення готовності до очікуваних річних лісових пожеж.

Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті