Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 06:02 | London, Apr 26 04:02 | New York, Apr 26 00:02
Shanghai, Apr 26 12:02 | Tokyo, Apr 26 13:02 | Sydney, Apr 26 15:02

Економіка України

RSS стрічка

 

Держборг України виріс до 35% ВВП

Держборг трохи виріс у березні на 0,4% до 56,4 мільярда долара і становив приблизно 35% ВВП, очікуваного в 2011 році.

29 квітня 2011 в 13:40  Економіка України.  
 
Україна через 30 днів зможе спробувати оскаржити газові контракти в стокгольмському суді

Через 30 днів спливає термін, протягом якого Київ і Москва мають врегулювати спірні питання з постачань російського газу в Україну.

 
У результаті реформування

Міністерство енергетики та вугільної промисловості (Міненерговугілля) розробляє програму реформування НАК "Нафтогаз України" і представить її до серпня, заявив вчора заступник директора департаменту нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Костянтин Бородін.

 
Єдиний в Україні виробник первинного алюмінію припинив роботу

На Запорізькому алюмінієвому комбінаті (ЗАлК) 26 квітня була зупинена остання з чотирьох серій електролізного виробництва. Про це виданню повідомили в прес-службі підприємства.

29 квітня 2011 в 10:40  Металургія.  
 

ВАТ "Укртранснафта" має намір в 2011 році збільшити прокачування нафти на 17,8% в порівнянні з 2010 роком - до 35,1 мільйона тонн.

 
Україна і Азербайджан почали говорити про постачання скрапленого газу

Україна і Азербайджан починають консультації про співпрацю щодо організації постачання скрапленого газу в Україну.

 
Газпром задоволений існуючими умовами поставок газу в Україну

ВАТ Газпром наполягає на ефективності діючих умов поставки газу до України.

 
Україна зацікавлена у добудові нафтопроводу

Україна зацікавлена у добудові нафтопроводу "Одеса-Броди" до Балтійського моря. Таку заяву сьогодні зробив Президент України Віктор Янукович на спільній прес-конференції зі своїм азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим, повідомляє прес-служба Президента України.

 
Ціни на пальне в Україні уповільнили зростання

У четвер середні роздрібні ціни на бензин в Україні уповільнили зростання. Середня ціна бензину А-95 зросла на копійку - до 10,11 гривні за літр, повідомляє UPECO.

28 квітня 2011 в 18:40  Нафтопродукти.  
 
Імпорт бурякового цукру до України в I кварталі зменшився у 7 разів

У I кварталі поточного року до України було імпортовано 2,6 тис. т бурякового цукру, що більш ніж в сім разів менше імпортованих об'ємів даного продукту (19,5 тис. т) за аналогічний період попереднього року. Про це повідомляє асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ).

 
До листопада газ для населення не подорожчає

Національна комісія регулювання електроенергетики у листопаді 2011 року може прийняти постанову про поетапне приведення цін на природний газ до економічно обґрунтованого рівня.

 
Міністерство аграрної політики прогнозує зростання експорту зерна

Міністерство аграрної політики і продовольства прогнозує експорт зернових культур на рівні 19-20 млн. тонн у 2011/2012 маркетинговому році (липень 2011-червень 2012).

 
Янукович хоче до Євро-Азiйського нафтотранспортного коридору

Україна зацiкавлена в активнiй участi у проектi Євро-Азiйського нафтотранспортного коридору.

 
Бойко на газових переговорох домовився тільки про нові переговори

В Москві пройшли переговори між міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойком та головою ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером, повідомляє прес-служба Міненеговугілля.

 
Міністр аграрної політики пропонує робити пальне із картоплі

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк вважає, що картопля може бути включеня до переліку продуктів, з яких виготовляється біопаливо.

28 квітня 2011 в 13:20  Енергетика.  
 
Янукович наказав електроенергії дорожчати до Євро-2012

Національна комісія регулювання електроенергетики у квітні та грудні 2011 року повинна прийняти постанови про приведення відпускних тарифів на електроенергію для побутових споживачів (населення) до економічно обґрунтованого рівня.

28 квітня 2011 в 13:00  Енергетика.  
 
Селяни стверджують, що влада примушує їх сіяти малорентабельні культури

Аграрії низки областей скаржаться на тиск з боку місцевої влади, яка намагається нав'язати їм виробництво дефіцитних і стратегічно-важливих, але при цьому малорентабельних культур під приводом дотримання сівозміни.

 
Азаров підрахував, що на обслуговування держборгу піде 53 мільярди гривень

Прем'єр-міністр Микола Азаров оцінює витрати на обслуговування державного боргу в 53 мільярди гривень в 2012 році. Про це він повідомив журналістам у ході робочої поїздки в Київську область.

28 квітня 2011 в 11:40  Економіка України.  
 
Україна і Росія починають переговори про зниження ціни на газ

28 квітня розпочне роботу українсько-російська переговорна група, метою якої є оптимізація існуючих домовленостей у газовій сфері.

 
Кабмін хоче в промислових масштабах виробляти картоплю

Уряд має намiр сприяти масштабному виробництву картоплi, розробивши вiдповiдну державну програму.

 
Приватизовані обленерго змусять купувати українське вугілля

В 2011 році Фонд державного майна планує продати в ході відкритих торгів державні пакети акцій двох теплових генерацій і дев'яти енергопостачальних компаній.

28 квітня 2011 в 10:40  Енергетика.  
 

З початку 2011 року "Нафтогаз" реалізував близько 20 мільярдів кубометрів природного газу на суму 31 мільярд гривень, а в оплату поки надійшло лише 24 мільярди гривень.

28 квітня 2011 в 08:20  Енергетика.  
 
Ціни на пальне в Україні прискорили ріст

У вівторок середні роздрібні ціни на пальне в Україні прискорили ріст. Середня ціна бензину А-95 зросла на 4 копійки до 10,1 гривні за літр, повідомляє UPECO.

27 квітня 2011 в 20:00  Нафтопродукти.  
 
Кабмін скасував квоти на експорт кукурудзи

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні відмінив квоти на експорт кукурудзи. Про це заявила перший заступник голови Адміністрації Президента України Ірина Акімова.

 
Китайська гречка дісталася до України

Перша партія китайської гречки в обсязі 500 тонн надійшла в Україну.

 
Азаров оголосив про другу хвилю кризи

Зростання цін на нафтопродукти і продукти харчування є симптомами другої хвилі світової кризи. Про це заявив сьогодні прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні уряду у середу.

27 квітня 2011 в 17:40  Економіка України.  
 
АМКУ хоче проводити електронні торги при державних закупівлях

Антимонопольний комітет має намір розробити законопроект про впровадження системи електронних торгів при здійсненні державних закупівель.

27 квітня 2011 в 16:40  Економіка України.  
 
Німеччина пропонує Донецьку новітні технології та партнерство у вугільній галузі

Німецькі фірми хотіли б запропонувати новітні технології та обладнання для повного циклу видобутку та використання метану. Про це повідомив генеральний консул Німеччини в Донецьку Клаус Ціллікенс в інтерв'ю Deutsche Welle.

 
Уряд планує знизити ціни на газ та електроенергію для тепличних господарств

Кабінет міністрів готовий знизити ціни на газ та електроенергію для тепличних господарств. Про це на сьогоднішньому засіданні Кабінету міністрів заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

 
Азаров готовий скасувати квоти на експорт кукурудзи

Україна забезпечила достатні запаси і зберегла цінову стабільність на ринку зерна, тому може розглянути питання про лібералізацію експортної політики. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу.

 

З початку року НАК "Нафтогаз Україна" реалізувала близько 20 млрд куб. м природного газу на суму 31 млрд грн, а в оплату надійшло 24 млрд грн. Про це на сьогоднішньому засіданні уряду повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

 
До початку вересня ціни на вугілля в країні досягнуть рівня світових

До початку вересня ціни на енергетичне вугілля в країні досягнуть рівня світових.

27 квітня 2011 в 13:20  Енергетика.  
 
Обсяг виробництва в галузі машинобудування збільшився майже на 60%

За перший квартал 2011 року обсяг виробництва в галузі машинобудування збільшився майже на 60% у порівнянні з січнем-березнем 2010 року.

27 квітня 2011 в 12:40  Машинобудування.  
 
Прямий внутрішній борг України виріс до 150 мільярдів

Прямий зовнішній борг в березні 2011 року зменшився на 2,4% до 24,062 мільярда доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства фінансів.

27 квітня 2011 в 12:00  Економіка України.  
 

Держпідприємство "Вугілля України" уклало договори з рядом підприємств на закупівлю 18,761мільйона тонн вугілля на загальну суму 18,29 мільярда гривень.

27 квітня 2011 в 11:40  Енергетика.  
 
Експерти прогнозують подальший ріст цін на пальне

Вартість бензину А-92 і А-95 - ДСТУ 4063:2001- на тижні зросте до 9,84 і 10,20 гривні за літр відповідно. Про це йдеться у повідомленні НТЦ "Психея".

27 квітня 2011 в 11:20  Нафтопродукти.  
 
Лукойл і Роснафта можуть почати розробку шельфу Чорного моря

ВАТ Лукойл і ВАТ НК Роснафта розглядають для спільної роботи шельф Чорного моря і Каспію, повідомив глава Лукойлу Вагіт Алекперов.

 
Ціни на овочі та фрукти в Україні встановили новий рекорд

Минулого тижня був встановлений новий рекорд зростання цін на овочі і фрукти за рік. За минулий тиждень плодоовочева продукція подорожчала відразу на 14,8%. Про це свідчить плодоовочевий індекс АПК-Інформ: овочі і фрукти.

 
Росія не знижуватиме цін на газ, поки не об`єднаються

Зниження ціни на російський газ не буде, поки Росія не побачить реальних кроків з боку України у створенні СП між "Нафтогазом" і "Газпромом".

 
Ціни на пальне в Україні продовжують рости

У понеділок середні роздрібні ціни на пальне в Україні продовжують рости. Середня ціна бензину А-95 зросла до 10,06 гривні за літр, повідомляє UPECO.

26 квітня 2011 в 17:40  Нафтопродукти.  
 
МВФ сказав, коли знову дасть грошей Україні

Причиною ненадання Міжнародним валютним фондом (МВФ) кредиту Україні на сьогодні є не тільки претензії МВФ до проведення пенсійної реформи, але ще ряд вимог, які в цілому складаються з 4-х пунктів. Про це на сьогоднішньому "круглому столі" заявив постійний представник МВФ в Україні Макс Альєр.

26 квітня 2011 в 17:20  Економіка України.  
 
Експорт агропродукції збільшився на 41%

Експорт продукції підприємств агропромислового комплексу за І квартал 2011 р., у порівнянні з аналогічним періодом 2010 р., збільшився на 41% - до 900 млн доларів.

 
Ціни змусили українців купляти менше бензину

Реалізація бензину на АЗС України в березні 2011 року зменшилася на 5,4% у порівнянні з березнем 2010 року.

26 квітня 2011 в 16:00  Нафтопродукти.  
 
Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе

Компанія Ostchem Дмитра Фірташа продає газ, що імпортується із Середньої Азії, тільки належним йому підприємствам.

 
АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію

Антимонопольний комітет України (АМКУ) зобов'язав ТОВ "Кернел-Трейд", ДП з ІІ "Сантрейд" та ЗАТ "Пологівський олійно-екстраційний завод" здійснювати прозору політику із формування цін щодо кожного з видів продукції. Про це повідомляється на сайті АМКУ.

 
Українці на два місяці залишаться без білоруського бензину

Білоруський Мозирський НПЗ на два місяці зупиниться на плановий ремонт.

26 квітня 2011 в 12:40  Нафтопродукти.  
 
Україна скромніше за американців оцінює свої запаси сланцевого газу

За даними американських фахівців, Україна має запаси сланцевого газу в обсязі близько 42 трлн. куб. футів (кубічний фут дорівнює приблизно 0,028 кубометра).

 
В Україні обсяг роздрібного продажу бензину у березні виріс на 11,6%

В Україні обсяг роздрібного продажу бензину у березні 2011 р., у порівнянні до лютого 2011 р., виріс на 11,6% - до 258,6 тис. т, у порівнянні до березня 2010 р. - скоротився на 5,4%. Про це повідомляє Державна служба статистики.

26 квітня 2011 в 09:00  Нафтопродукти.  
 

ВАТ "Завод імені Фрунзе" у першому кварталі 2011 року випустило продукції на 18,8 млн грн, збільшивши обсяг виробництва на 34% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, передає прес-служба компанії.

26 квітня 2011 в 08:40  Металургія.  
 
Експорт масла з України у березні збільшився у 7 разів

Експорт масла з України виріс у понад 7 разів з 48 тонн у лютому до 324 тонн у березні, і майже на 50% перевищив максимальний показник 2010 року. Про це повідомляють в Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ).

 

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті