Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:08 | London, Apr 25 02:08 | New York, Apr 24 22:08
Shanghai, Apr 25 10:08 | Tokyo, Apr 25 11:08 | Sydney, Apr 25 13:08

АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію



26 квітня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію

Антимонопольний комітет України (АМКУ) зобов'язав ТОВ "Кернел-Трейд", ДП з ІІ "Сантрейд" та ЗАТ "Пологівський олійно-екстраційний завод" здійснювати прозору політику із формування цін щодо кожного з видів продукції. Про це повідомляється на сайті АМКУ.



Про результати розгляду вимог Комітету підприємства мають повідомити у десятиденний термін.

Зокрема, йдеться про постатейний розрахунок собівартості кожного виду товару. Відтак, підприємства повинні окремо виділити витрати на виготовлення бутильованої соняшникової олії. Це дозволить підприємствам формувати справедливі оптово-відпускні ціни на продукцію.

Як відомо, на сьогодні ціни на соняшникову олію знижені та залишаються стабільними.

Як уже повідомлялося, 21 лютого 2011 р. АМКУ надав дозвіл 14 учасникам ринку соняшникової олії на узгоджені дії, спрямовані на відновлення рівноваги внутрішнього ринку та зниження вартості продукції для українських споживачів. Основні виробники та експортери олії зобов‘язалися щомісяця наповнювати вітчизняний ринок до 20 тис. т олії та реалізовувати продукцію за середньою оптово-відпускною ціною 12 грн 15 коп.

Нагадаємо, АМКУ у січні 2011 р. порушив справу щодо зазначених підприємств за ознаками зловживання монопольним становищем на ринку соняшникової олії. "Сантрейд", "Кернел-Трейд" та "Пологівський олійно-екстраційний завод" є основними постачальниками соняшникової олії в роздрібну торгівлю та належать до вертикально-інтегрованих груп, що дозволяє їм менше залежати від змін цін на сировину - насіння соняшнику.

АМКУ зобов’язав низку компаній обгрунтовувати підвищення цін на олію


Новини Статті Аналітика
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання Ціни на пальне в Україні показали мляве зростання МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті