Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:52 | London, Apr 19 11:52 | New York, Apr 19 07:52
Shanghai, Apr 19 19:52 | Tokyo, Apr 19 20:52 | Sydney, Apr 19 22:52

"Нафтогаз України" з початку року продав 20 млрд куб. м газу на 31 млрд грн.

"Нафтогаз України" з початку року продав 20 млрд куб. м газу на 31 млрд грн.




27 квітня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


"Нафтогаз України" з початку року продав 20 млрд куб. м газу на 31 млрд грн.

З початку року НАК "Нафтогаз Україна" реалізувала близько 20 млрд куб. м природного газу на суму 31 млрд грн, а в оплату надійшло 24 млрд грн. Про це на сьогоднішньому засіданні уряду повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.



За словами М.Азарова, середній рівень розрахунків за газ по областях Україні склав 76%, а найгірше становище справ - у Рівненській (27%) та Донецькій (47%) областях. "Керівників цих регіонів ми сьогодні заслухаємо", - сказав М.Азаров.

Він додав, що найбільша заборгованість за природний газ - у "Київенерго" - 1,5 млрд грн, теплопостачальних підприємств Харківської обл. - 842 млн грн, Дніпропетровської обл. - 753 млн грн.

"Бесіди з керівниками регіонів, які нібито працюють, сьогодні будуть так само. Обіцяють, що і з власниками приватних компаній, які до цих пір вважають, що в нас економіка не ринкова - ми також будемо розбиратися. Хочу сьогодні почути від вас, що робиться для виправлення ситуації та вирішення проблемних питань у вашій сфері управління з урахуванням підсумків проходження минулого опалювального сезону та забезпечення належної підготовки підприємств ТКЕ, ЖКГ, об‘єктів соціальної сфери та підготовки до осінньо-зимового періоду 2011-2012 рр.", - заявив М.Азаров.

Нагадаємо, станом на 18 квітня підприємства комунальної теплоенергетики з початку опалювального періоду (з 1 жовтня 2010 р.) заборгували дочірній компанії "Газ Україна" 7,8 млрд грн (з АЕК "Київенерго"). Рівень розрахунків склав 53%.

"Нафтогаз України" з початку року продав 20 млрд куб. м газу на 31 млрд грн.


Новини Статті Аналітика
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті