Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:42 | London, Apr 18 23:42 | New York, Apr 18 19:42
Shanghai, Apr 19 07:42 | Tokyo, Apr 19 08:42 | Sydney, Apr 19 10:42

Експорт агропродукції збільшився на 41%

Експорт агропродукції збільшився на 41%




26 квітня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Експорт агропродукції збільшився на 41%

Експорт продукції підприємств агропромислового комплексу за І квартал 2011 р., у порівнянні з аналогічним періодом 2010 р., збільшився на 41% - до 900 млн доларів.



Про це заявив на розширеному засіданні Колегії Мінагропроду повідомив міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

Обсяги сільськогосподарського виробництва в усіх категоріях господарств у порівнянні з І кварталом 2010 р. зросли на 5,3%, в тому числі у сільськогосподарських підприємствах - на 11,4%.

"Показники виробництва зросли навіть попри те, що було введено квоти на експорт зерна", - відмітив М.Присяжнюк.

Він зазначив, що від підприємств АПК до зведеного бюджету надійшло 864,8 млн грн, що на 185 млн грн більше від показників 2010 р.

При цьому підприємства АПК за І квартал залучили 4,7 млрд грн кредитних коштів, що майже втричі більше за аналогічний період 2010 р.

Експорт агропродукції збільшився на 41%


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт СОТ хоче, щоб Україна знизила експортні мита на брухт Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті