Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 10:32 | London, Apr 16 08:32 | New York, Apr 16 04:32
Shanghai, Apr 16 16:32 | Tokyo, Apr 16 17:32 | Sydney, Apr 16 19:32

Янукович ветував продаж зернових квот

Янукович ветував продаж зернових квот




3 травня 2011 в 13:12 - Роман Зайцев


Янукович ветував продаж зернових квот

Президент Віктор Янукович 28 квітня ветував закон, що передбачає продаж квот експорту зерна і продуктів його переробки на аукціонах. Про це повідомляє прес-служба глави держави.



Законом пропонується встановити порядок, за яким під час застосування в Україні режиму ліцензування експорту зерна і продуктів його переробки, розподіл таких квот здійснюватиметься шляхом продажу на аукціонах.

"Такий підхід не відповідає міжнародним зобов‘язанням України за багатосторонніми торговельними угодами СОТ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема в частині забезпечення обмеження усіх зборів та платежів будь-якого характеру, що накладаються сторонами на імпорт чи експорт, або у зв‘язку з імпортом чи експортом, сумою, яка приблизно дорівнює вартості наданих послуг, і не повинна являти собою оподаткування імпорту чи експорту у фіскальних цілях.

Згідно з повідомленням, Янукович вважає, що запровадження прозорих та ефективних адміністративних процедур державного регулювання ринку зерна є умовою для гарантування продовольчої безпеки держави, нарощення експортного потенціалу України у цій сфері та забезпечення її функціонування на засадах поєднання вільної конкуренції і державного регулювання з метою збалансування інтересів суб‘єктів господарювання та держави.

При цьому зазначені процедури мають застосовуватися виключно на рівноправній основі, та,  відповідно до міжнародних зобов‘язань України щодо усунення нетарифних бар‘єрів у зовнішній торгівлі.

Зокрема, такий механізм передбачено у прийнятому у першому читанні проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та затвердження ставок вивізного мита на деякі види зернових культур"  реєстр. № 8321, внесеному урядом.

Нагадаємо, Кабінет міністрів скасував квотування експорту кукурудзи.

Янукович ветував продаж зернових квот


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті