Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 11:43 | London, Apr 18 09:43 | New York, Apr 18 05:43
Shanghai, Apr 18 17:43 | Tokyo, Apr 18 18:43 | Sydney, Apr 18 20:43

Експерти прогнозують, що знизити ціну на газ можна лише політичними поступками

Експерти прогнозують, що знизити ціну на газ можна лише політичними поступками
Рейтинг: 0
Голосів: 0




4 травня 2011 в 08:40 - Роман Зайцев


Експерти прогнозують, що знизити ціну на газ можна лише політичними поступками

Експерт з енергетичних питань Олександр Нарбут сумнівається, що Україна зуміє переконати Росію відмовитися від формули ціни на газ, прописаної в угодах 2009 року.



"Я на сьогодні не бачу тих спеціальних або нових аргументів, які могли б переконати російську сторону і змусити її відмовитися від тієї формули, яка є успішною для неї", - сказав Нарбут в ефірі телеканалу ТВі.

На його думку, заяви української влади є лише імітацією дій і приховують їх "успішну комерційну діяльність", повідомляє прес-служба телеканалу.

Нарбут не виключив можливості зменшення вартості газу для України, проте відзначив, що перегляд формули можливий лише за умови певних поступок у політичній сфері.

"Ціна може бути знижена шляхом приватних домовленостей і спеціальних поступок у політичній сфері, незважаючи на всі заяви ... Я не вірю в те, що сьогодні ця влада має достатньо аргументів, досить відпрацьованих сценаріїв протидії", - сказав експерт.

Зокрема, на його думку, українські політики не усвідомлюють повною мірою можливих наслідків своїх жорстких заяв і не готові реагувати на відповідні дії з боку влади РФ.

"Хоча ці переговори починаються влітку, а не взимку в пік споживання, до цього потрібно серйозно готуватися. І готуватися до досить жорстких реакцій з боку Росії. Якщо ми згадуємо Стокгольмський арбітраж, то, я, думаю, потрібно розуміти, що може прозвучати нам у відповідь", - повідомив Нарбут.

Експерти прогнозують, що знизити ціну на газ можна лише політичними поступками


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті