Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:01 | London, Apr 26 20:01 | New York, Apr 26 16:01
Shanghai, Apr 27 04:01 | Tokyo, Apr 27 05:01 | Sydney, Apr 27 07:01

Харчова промисловість

RSS стрічка
Азаров каже, що дефіцит борошна є лише у чиїхсь фантазіях

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає за необхідне притягнення до відповідальності винних у спробах штучного створення дефіциту борошна.

14 березня 2011 в 11:00  Харчова промисловість.  
 
В Україні за 2 міс. виробництво м’яса збільшилося на 6,1%

В Україні в січні-лютому 2011 р. обсяг виробництва м'яса порівняно з січнем - лютим 2010 р. збільшився на 6,1% - до 503,7 тис. т. Такі попередні дані повідомляє Державна служба статистики України.

14 березня 2011 в 10:00  Харчова промисловість.  
 
Азаров обіцяє завалити українців борошном

Роздрібні торгові мережі в Україні будуть забезпечені борошном у необмеженій кількості.

11 березня 2011 в 15:45  Харчова промисловість.  
 
АМКУ досліджує чому виросла ціна на борошно

Антимонопольний комітет проводить дослідження щодо підвищення цін на борошно в Україні.

11 березня 2011 в 10:45  Харчова промисловість.  
 
Азарова просять взяти ситуацію із хлібом під особистий контроль

Голова Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська просить прем’єр-міністра Миколу Азарова взяти під особистий контроль ситуацію на ринку хліба.

10 березня 2011 в 09:40  Харчова промисловість.  
 
Підприємства Держкомрезерву вироблятимуть борошно для соціальних сортів хліба

Три підприємства Держкомрезерву будуть виробляти борошно для соціальних сортів хліба для стабілізації цін на борошно та нівелювання соціальної напруги на внутрішньому ринку.

10 березня 2011 в 07:43  Харчова промисловість.  
 
Кабінет міністрів підвищив мінімальні ціни на цукор

Кабінет міністрів в рамках державного регулювання виробництва і реалізації цукру підвищив мінімальні ціни на цукор білий кристалічний і цукровий буряк на 2011-2012 маркетинговий рік на 16%. Про це йдеться у постанові №179 від 2 березня 2011 року, оприлюдненій на урядовому веб-порталі.

 
ВР скасувала ввізне мито на гречку до 1 червня

Верховна Рада України (ВР) на своєму засіданні ухвалила за основу та в цілому законопроект, що скасовує ввізне мито на гречку до 1 червня 2011 р. Відповідний проект закону (№ 8117 від 16.02.2011 р.) "Про внесення зміни до закону "Про митний тариф України" (щодо ставки на деякі зернові культури)", ініційованим фраціями ПР та БЮТБ, підтримали 260 народних депутатів.

 
Виробництво молока в Україні стало більш рентабельним

У 2010 р. у виробництво в Україні надійшло 4 млн 793,2 тис. тонн молока, що на 51,4 тис. тонн більше, аніж в 2009 р. Про це свідчать дані Держкомстату.

 
Кабмін виділить з держрезерву 18 тис. т зерна хлібопекарським комбінатам

Кабінет міністрів України доручив Державному агентству резерву забезпечити реалізацію 18 тис. т зерна підприємствам системи держрезерву за середньозваженою ціною закупівлі з урахуванням витрат на зберігання. Про це йдеться в опублікованій постанові Кабміну від 23 лютого 2011 р. № 159.

 
Дешева гречка з`явиться в Україні в кінці березня

Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв повідомив, що перша партія гречки вартістю 14 грн. / кг буде поставлена в Україну 20-22 березня.

 
Тепер цукром можна торгувати без ліцензій

Набув чинності Закон "Про внесення змін до статті 3 закону "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" щодо ліцензування гуртової торгівлі цукром".

 
В Україні різко скоротилося виробництво борошна і круп

У січні 2011 року борошномельні підприємства зменшили виробництво борошна на 33,4%, або на 69,366 тис. тонн до 138,035 тис. тонн порівняно з груднем 2010 року. При цьому в січні 2011 року випуск круп скоротився на 28,1%, або на 7,033 тис. тонн до 18,014 тис. тонн порівняно з груднем 2010 року. Про це повідомило джерело в Кабінеті Міністрів.

 
Виробництво борошна скоротилось на третину

У січні 2011 року борошномельні підприємства зменшили виробництво борошна на 33,4%, або на 69,366 тис. тонн до 138,035 тис. тонн порівняно з груднем 2010 року.

 
АМКУ дозволив виробникам соняшникової олії укласти договір про погоджену конкурентну поведінку

Антимонопольний комітет України надав дозвіл 14 учасникам ринку соняшникової олії на погоджені дії, спрямовані на відновлення рівноваги внутрішнього ринку і зниження вартості продукції для українських споживачів.

 
Кувейт хоче закуповувати продукти харчування у Хмельниччини

Про це голова Хмельницької облдержадміністрації Василь Ядуха повідомив на засіданні колегії ОДА.

 
АМКУ дозволив виробникам олії підписати угоду про узгоджені дії

АМКУ дозволив 14-ти учасникам ринку соняшникової олії підписати угоду про узгоджені дії терміном на три місяці.

 
Зерно Держрезерву уряд віддасть на хліб

Уряд планує направити частину зерна Державного резерву на переробку на борошно для постачання його в хлібопекарні. Про це повідомив прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабміну.

 
Президент ухвалив скасування ліцензування оптової торгівлі цукром

Президент України Віктор Янукович підписав закон № 2975-VІ "Про внесення змін до статті 3 закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" щодо ліцензування оптової торгівлі цукром, повідомляє прес-служба голови держави.

 
В Україні почалася борошнева лихоманка

У запорізьких та київських магазинах і супермаркетах відзначений ажіотажний попит на борошно - воно пропадає з прилавків.

 
Аграрний фонд починає інтервенції борошна, щоб зупинити зростання цін на хліб

Аграрний фонд починає інтервенції борошна для забезпечення стабільних цін на ринку хліба.

 
МінАП обіцяє, що ціни на борошно рости не будуть

Ціни на борошно рости не будуть. Про це заявив директор Департаменту розвитку аграрного ринку Міністерства аграрної політики і продовольства Анатолій Розгон після селекторної наради, присвяченої ціновій ситуації на ринку борошна.

 
В Аграрному фонді запевняють, що борошна вистачить до наступного врожаю

В Аграрному фонді (АФ) України на сьогодні достатньо продовольчого зерна, щоб забезпечити хлібокомбінати борошном за фіксованими цінами до нового врожаю цього року. Про це сьогодні повідомив генеральний директор АФ України Олександр Маренець.

 
Україні прогнозують підняття цін на борошно

Внаслідок подорожчання зерна, а також адміністративного стримування цін державою, борошно в роздрібній торгівлі може незабаром істотно подорожчати.

 
Україна проведе закупівлю гречки у Китаю

Україна планує провести закупівлі вершкового масла в Білорусі та гречки — у Китаї. Про це повідомив перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов в інтерв’ю "Дзеркалу тижня. Україна".

 
Мінекономрозвитку повідомив, що за січень в Україні подорожчали хліб, крупи, олія та овочі

Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі Україна надала дані, згідно з якими в Україні в січні 2011 року подорожчали хліб, крупи, олія та плодоовочева продукція.

 
Українці їстимуть білоруське вершкове масло

Україна планує провести закупівлю вершкового масла у Білорусі, а гречки - у Китаї.

 
Україні можуть заборонити продавати шампанське і рокфор

ЄС наполягає на припиненні використання Україною захищених географічних назв таких як шампанське, коньяк і камамбер, пропонуючи взяти приклад з Іспанії. Свого часу ця країна перейменувала своє шампанське, почавши називати його словом CAVA.

 
Азаров каже, що домовився про дешеві гречку, цукор і соняшникову олію

Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив, що уряд України і виробники гречки, цукру і соняшникової олії підписали меморандуми про взаєморозуміння, які передбачають продаж цієї продукції за зниженими цінами.

 
Україна імпортує приблизно 15-20 тис. т гречки з Китаю

Україна імпортує приблизно 15-20 тис. т гречки з Китаю. Про це на прес-конференції в Кабміні заявив міністр аграрної політики і продовольства Микола Присяжнюк.

 
Уряд домовився з виробниками стабілізувати ціни на цукор

Кабінет Міністрів домовився з виробниками про стабілізацію цін на цукор. Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

 
Кабмін хоче самостійно  формувати ціни на важливі продукти харчування

Уряд розгляне проект рішення вдосконалення формування цін на соціально-важливі продукти харчування.

 
Уряд сам буде регулювати цини на гречку

Кабінет міністрів постановою № 67 включив гречку в перелік об'єктів державного цінового регулювання у 2011-2012 маркетинговому році.

 
Київ встановив допустимі торговельні націнки на підлеглі держрегулюванню продтовари

Київська міська державна адміністрація встановила граничні торгові націнки на основні продовольчі товари, що підлягають державному регулюванню.

 
У Києві подають гречку не більше ніж кілограм у одні руки

У неділю в магазинах київської торговельної мережі "Фуршет" з'явилася гречка за помірними цінами. Однак разом з цим з'явилися й обмеження на продаж продуктів в одні руки, пише "Газета по-київськи" із посиланням на слова споживачів.

 
Кабмін не буде вводити квоти, якщо виробники олії знизять ціни

Підписано меморандум між Міністерством аграрної політики і продовольства та виробниками соняшникової олії.

 
АМКУ зобов’язав цукровиків знизити ціни

Антимонопольний комітет зобов'язав суб'єктів господарювання, які працюють на ринку цукру, привести оптово-відпускні й роздрібні ціни до економічно обґрунтованого рівня. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

 
Україна перестане ввозити свинину і сало протягом двох-трьох років

Україна планує за два-три роки повністю відмовитися від імпорту свинини і сала, заявив заступник міністра аграрної політики і продовольства Володимир Ладика.

 
Верховна рада дозволила торгувати цукром без ліцензії

Верховна рада прийняла закон про скасування ліцензування оптової торгівлі цукром.

 
Україна планує збільшити виробництво молока

Міністерство аграрної політики і продовольства України прогнозує, що падіння виробництва молока в країні, яке спостерігається вже протягом багатьох років, цього року буде зупинено і можливий навіть його зростання на 3-4%.

 
Україна планує імпортувати 100 тис. т. свинини

За попередніми розрахунками Міністерства аграрної політики і продовольства, Україна в 2011 р. імпортує приблизно 100 тис. т свинини. Про це журналістам повідомив заступник міністра аграрної політики і продовольства Володимир Ладика.

 
Україна на сьогоднішній день не може повністю себе прогодувати

Україна на сьогоднішній день на 95% забезпечує себе продовольчими товарами. Про це заявив директор департаменту розвитку аграрного ринку Міністерства аграрної політики та продовольства України Анатолій Розгон.

 
Росія планує ввезти 100 тис. тонн цукру з України

Російська Федерація може закупити 100 тисяч тонн українського цукру.

 
АМКУ наказав цукровикам знизити ціни

Антимонопольний комітет України (АМКУ) зобов'язав суб'єктів господарювання, що працюють на ринку цукру, привести оптово-відпускні та роздрібні ціни до економічно обґрунтованого рівня. Вимоги охопили 8 груп цукрових заводів, 11 виробників цукру, що не інтегровані в групи, 9 великих оптових постачальників та 8 найбільших торговельних мереж, повідомляє прес-служба АМКУ.

 
Донецька область почала виробляти більше ковбаси і шоколаду

На харчових і переробних підприємствах Донецької області у 2010р. в порівнянні з 2009 роком збільшилося виробництво ковбасних виробів - на 16,4% і становить 34,4 тис. тонн.

 
Мінекономрозвитку хоче ліцензувати імпорт м’яса

Міністерство економічного розвитку та торгівлі пропонує ввести ліцензування імпорту окремих видів м'яса та м'ясопродуктів. Про це йдеться в проекті постанови Кабінету міністрів України, що опубліковано Мінекономрозвитку.

 
Україна може обмежити імпорт сала

Сало і курятина можуть потрапити до переліку товарів, імпорт яких підлягає ліцензуванню.

 
Мінекономіки хоче ліцензувати імпорт загальнонаціонального продукту

Міністерство економічного розвитку та торгівлі звернулося до Кабінету міністрів із пропозицією включити сало та свинину до переліку товарів, імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2011 році.

 
Компанія "Кернер" припинила відвантаження соняшникової олії

Один з лідерів ринку соняшникової олії - компанія "Кернер" припинила відвантаження фасованої соняшникової олії.

 
Імпорт овочів та фруктів в Україну зріс в чотири рази

Загальна сума імпорту овочів та фруктів в Україну в 2010 році порівняно з 2005 роком зросла в 4,2 рази, перевищивши 860 млн. доларів.

 

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті