Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:43 | London, Apr 26 05:43 | New York, Apr 26 01:43
Shanghai, Apr 26 13:43 | Tokyo, Apr 26 14:43 | Sydney, Apr 26 16:43

Президент ухвалив скасування ліцензування оптової торгівлі цукром



23 лютого 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


Президент ухвалив скасування ліцензування оптової торгівлі цукром

Президент України Віктор Янукович підписав закон № 2975-VІ "Про внесення змін до статті 3 закону України "Про державне регулювання виробництва і реалізації цукру" щодо ліцензування оптової торгівлі цукром, повідомляє прес-служба голови держави.



Документом виключено частини першу, другу і четверту із статті 3 чинного закону щодо ліцензування оптової торгівлі цукром з метою зменшення видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню.

Нормами, які скасовано, передбачалося, що у межах квоти "А" за заявками підприємств, які займаються оптовою торгівлею цукром, уповноваженим Кабінетом міністрів України органом мали видаватися спеціальні дозволи (ліцензії) на реалізацію цукру на ринку України з урахуванням квартальних і місячних обсягів.

Оптова торгівля цукром на внутрішньому ринку України мала здійснюватися суб‘єктами підприємницької діяльності за наявності у них спеціального дозволу (ліцензії), причому кількість ліцензій на здійснення оптової торгівлі цукром не обмежувалася.

Суб‘єкти підприємницької діяльності, що здійснюють роздрібну торгівлю цукром, мали право одержувати призначений для реалізації цукор виключно від осіб, які мали спеціальні дозволи (ліцензії) на здійснення оптової торгівлі цукром.

Згідно даним АМКУ, з вересня по грудень 2010 р. ціни на цукор виросли на 17,1%.

За наслідками аналізу прогнозного балансу попиту і пропозиції нового маркетингового року АМКУ встановлено, що обсяг внутрішнього споживання цукру не виріс, а залишився на рівні попереднього 2009/2010 маркетингового року (1840 тис. т).

У 2010 р. цукрові заводи виробили 1 544,9 тис. т цукру.

Президент ухвалив скасування ліцензування оптової торгівлі цукром


Новини Статті Аналітика
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
АМКУ дозволив шведам поглинути АМКУ дозволив шведам поглинути "Акцепт Банк" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті