Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 03:21 | London, Apr 18 01:21 | New York, Apr 17 21:21
Shanghai, Apr 18 09:21 | Tokyo, Apr 18 10:21 | Sydney, Apr 18 12:21

Кабмін не буде вводити квоти, якщо виробники олії знизять ціни

Кабмін не буде вводити квоти, якщо виробники олії знизять ціни




7 лютого 2011 в 20:48 - Ілона Чіркова


Кабмін не буде вводити квоти, якщо виробники олії знизять ціни

Підписано меморандум між Міністерством аграрної політики і продовольства та виробниками соняшникової олії.



В рамках меморандуму виробники зобов‘язалися стабільно забезпечувати внутрішній ринок якісною олією, а також розробити план заходів щодо стабілізації рівня цін на бутильовану соняшникову олію на внутрішньому ринку.

У свою чергу Кабмін обіцяє виробникам сприяти забезпеченню стабільної ситуації на ринку масложирової продукції і не вводити квотування експорту соняшникової олії.

З боку уряду документ підписав перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Микола Безуглий, з боку виробників - Степан Капшук - "Укроліяпром", Костянтин Литвинський - "Кернелл", Олег Самусь - "Бунге" та керівники інших провідних операторів масложирового ринку .

У продовження взятих на себе зобов‘язань виробники соняшникової олії зробили пропозицію АМКУ, яка здатна, на їхню думку, врегулювати ситуацію і стримати зростання цін на продукт, який входить в основний раціон українських споживачів.

Детальний механізм, що дозволяє стримати ціну на 1 літр бутильованої соняшникової олії на рівні 12,95 гривень поданий основними учасниками ринку в АМК для затвердження.

Кабмін не буде вводити квоти, якщо виробники олії знизять ціни


Новини Статті Аналітика
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Про нас думають погано лише ті, хто гірше нас, а ті хто краще нас ... Їм просто не до нас.

Омар Хайям
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті