Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:18 | London, Apr 20 14:18 | New York, Apr 20 10:18
Shanghai, Apr 20 22:18 | Tokyo, Apr 20 23:18 | Sydney, Apr 21 01:18

Мінекономрозвитку повідомив, що за січень в Україні подорожчали хліб, крупи, олія та овочі

Мінекономрозвитку повідомив, що за січень в Україні подорожчали хліб, крупи, олія та овочі




14 лютого 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


Мінекономрозвитку повідомив, що за січень в Україні подорожчали хліб, крупи, олія та овочі

Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі Україна надала дані, згідно з якими в Україні в січні 2011 року подорожчали хліб, крупи, олія та плодоовочева продукція.



За даними відомства, в січні нинішнього року ціни на хліб зросли на 0,6%, борошно - на 0,9%, крупи, зокрема гречану, - на 11,1%, пшоно - на 8,9%, крупи перлові і ячні - на 1,6%.

У повідомленні міністерства наголошується, що зростання цін було обумовлене не тільки подорожчанням пшениці, перш за все у зв‘язку з реакцією внутрішнього ринку на підвищення світових цін на зернові культури, а також і підвищеним попитом з боку населення на деякі групи харчових продуктів і в цілому розкручуванням продовольчої інфляції у світі.

Крім цього, на 4,3% зросли ціни на соняшникову олію, цукор - на 2,7% через підвищення цін на дану продукцію на світовому ринку і на плодоовочеву продукцію (фрукти подорожчали на 2,9%, овочі - на 6, 6%) через чинник сезонності.

Також, на продовольчому ринку спостерігалося збереження тенденції до здешевлення олії на 0,1%, тваринних жирів - на 3,3%.

Крім того, в січні мало місце зниження цін на м‘ясо і м‘ясопродукти - на 0,1% (у тому числі на свинину і м‘ясо птиці - на 0,6% і 1,6% відповідно), яйця - на 1,3%, сири - на 0,4%.

У свою чергу, підвищення тарифів у розділі Житло, вода, електроенергія, газ та інші види палива на 1,4% було обумовлене підвищенням цін / тарифів на гарячу воду та опалення на 5,7%, водопостачання, водовідведення - на 1,2% кожен і квартирну плату - на 0,7%. Тарифи на природний газ і електроенергію щодо попереднього місяця не змінилися.

Мінекономрозвитку повідомив, що за січень в Україні подорожчали хліб, крупи, олія та овочі


Новини Статті Аналітика
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті