Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:01 | London, Apr 26 16:01 | New York, Apr 26 12:01
Shanghai, Apr 27 00:01 | Tokyo, Apr 27 01:01 | Sydney, Apr 27 03:01

Мінпромполітики хоче позбутися близько 120 підприємств

Мінпромполітики хоче позбутися близько 120 підприємств




23 листопада 2010 в 13:50 - Роман Зайцев


Мінпромполітики хоче позбутися близько 120 підприємств

Найближчим часом Міністерство промислової політики України ухвалить рішення про ліквідацію, злиття або приватизацію близько 120 підприємств, що перебувають у його віданні.  



Про це заявив заступник міністра промислової політики Віталій Немилостивий у ході відкриття IX міжнародного промислового форуму, повідомляє УНІАН.

За його словами, перед міністерством стоїть завдання покращити ефективність управління державними підприємствами, що перебувають у віданні Мінпромполітики.

"Є підприємства, які зберегли конкурентоспроможність, і їх можна залучати до виконання державної програми. Але, на жаль, є певна категорія підприємств, які втратили конкурентоспроможність. І щодо таких підприємств стоїть завдання цивілізованого закриття або злиття з іншими підприємствами. Таких підприємств по нашому міністерству близько 120", - зазначив заступник міністра.

При цьому він уточнив, що зі 120 проблемних підприємств близько 50 можуть бути приватизовані.

"Ми плануємо їх виставити на приватизацію в 2011-2012 роках і сподіваємося, що вони зможуть розвиватися за рахунок інвестицій", - додав він.

Мінпромполітики хоче позбутися близько 120 підприємств


Новини Статті Аналітика
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті