Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:43 | London, Mar 19 07:43 | New York, Mar 19 03:43
Shanghai, Mar 19 15:43 | Tokyo, Mar 19 16:43 | Sydney, Mar 19 18:43

ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах

ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах




18 травня 2011 в 13:40 - Роман Зайцев


ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах

Переоцiненi в результатi недосконалої методики оцiнки пiдприємства необхiдно приватизувати на аукцiонах на пониження ціни.



Вважає голова Фонду державного майна Олександр Рябченко, інформує "Інтерфакс-Україна".

"Є таке полтавське пiдприємство "Знамя". Його оцiнили в 120 мільйонів гривень, а реальна цiна - 20-25 мільйонів гривень. I ми нiяк не можемо його продати", - пояснив вiн свою позицiю на сьомiй щорiчнiй конференцiї Iнституту Адама Смiта "Український iнвестицiйний самiт", що проходить у Лондонi 15-18 травня.

"Ми вводимо iнструмент, який дасть змогу продати в таких випадках: аукцiон на пониження цiни. Кожне пiдприємство коштує стiльки, скiльки за нього готовi заплатити", - зазначив Рябченко.

Вiн також розкритикував рiшення попереднього уряду про внесення землi до статутних капiталiв цих пiдприємств.

Як приклад керiвник ФДМ назвав київський завод "Маяк", який спочатку оцiнили в 23 мільйона гривень за орiєнтовної ринкової цiнi близько 35 мільйонів гривень, проте пiсля внесення землi його цiна зросла до 260 мільйонів гривень i вiн потрапив у нелiквiди.

"Ми хотiли б мати контакт iз покупцями до того, як буде продаж, щоб не занадто розiйтися з ними в очiкуваннях щодо цiни i умов приватизацiї", - зазначив також Рябченко.

ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах


Новини Статті Аналітика
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери ’Укртелеком’ напередодні приватизації ’Укртелеком’ напередодні приватизації
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті