Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 09:32 | London, Apr 26 07:32 | New York, Apr 26 03:32
Shanghai, Apr 26 15:32 | Tokyo, Apr 26 16:32 | Sydney, Apr 26 18:32

"Енергоатом" замовив в "Атомстройекспорт" техпроект реакторних установок для 2 блоків ХАЕС



10 лютого 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


"Енергоатом" замовив в "Атомстройекспорт" техпроект реакторних установок для 2 блоків ХАЕС

ДП НАЕК "Енергоатом" і ЗАТ "Атомстройекспорт" (Росія) 9 лютого ц.р. підписали контрактну угоду про розробку технічного проекту реакторних установок типу ВВЕР-1000 проекту В-392 і постачання обладнання реакторних установок для енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької АЕС.



Угоду підписали президент "Енергоатому" Юрій Недашковський і перший віце-президент "Атомстройекспорт" Олександр Дибова, повідомляє прес-служба "Енергоатому".

Сторони також погодили графік підготовки і підписання контрактів між двома компаніями на виготовлення і поставку обладнання реакторних установок з тривалим циклом виготовлення і на розробку проекту і робочої документації реакторного відділення.

Цей графік є додатком до контрактної угоди.

Реалізація угоди передбачає отримання кредиту Російською Федерацією на завершення будівництва і введення в експлуатацію енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької АЕС, у тому числі для оплати послуг і товарів, що поставляються з РФ і українськими виконавчими організаціями, а також послуг на території України.

ВАТ "Ощадбанк" Росії підтвердив свою готовність надати ДП НАЕК "Енергоатом" кредит на 1 млрд. доларів для розробки технічного проекту реакторної установки ВВЕР-1000, виробництво обладнання РУ з тривалим циклом виготовлення та інших підготовчих робіт до будівництва енергоблоків № 3, 4 Хмельницької АЕС.

Як повідомив раніше президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський, орієнтовна вартість двох блоків оцінюється в 4-5 млрд. доларів.

"Енергоатом" замовив в "Атомстройекспорт" техпроект реакторних установок для 2 блоків ХАЕС


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті