Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:23 | London, Mar 19 07:23 | New York, Mar 19 03:23
Shanghai, Mar 19 15:23 | Tokyo, Mar 19 16:23 | Sydney, Mar 19 18:23

Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви

Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви




31 травня 2011 в 17:40 - Роман Зайцев


Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви

Активи сторін спiльного українсько-росiйського пiдприємства "ОАК-Антонов" можуть об'єднати у спільному статутному фонді.



Про це заявив голова ДАК "Антонов" Дмитро Кiва, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я не виключаю (такої можливостi), але це мають схвалити уряди РФ та України", - сказав він журналiстам у вiвторок.

За його словами, передача активiв до фонду СП це "не самоцiль" для партнерiв.

"Головне, це грамотно i вмiло органiзований бiзнес. Наша мета - це розширення ринкiв i продажiв", - зазначив голова ДАК.

У зв‘язку з цим Кiва також зазначив, що пiд час робочої зустрiчi, що вiдбулася в травнi в Києвi, з новим головою ОАК Михайлом Погосяном обговорювалися питання вдосконалення кооперацiї за спiльними програмами, зниження витрат на виробництво, забезпечення рентабельного серiйного виробництва лiтакiв.

Керівник ДАК "Антонов" повідомив, що 2 червня в Москвi вiдбудеться засiдання Ради директорiв СП "ОАК-Антонов", пiд час якого партнери планують обговорити кадровi та органiзацiйнi питання роботи спiльної структури.

ДАК "Антонов" i ВАТ "Об‘єднана авiабудiвна корпорацiя" (ОАК) пiдписали угоди учасникiв СП у жовтнi 2010 року.

Створюване на паритетних засадах СП забезпечить координацiю української та росiйської сторiн за спiльними програмами авiапрому, а також займеться питаннями маркетингу i пiсляпродажного обслуговування лiтакiв.

СП також займеться виробленням пропозицiй щодо подальшої iнтеграцiї авiапромiв РФ та України в майбутньому, пiсля завершення корпоратизацiї авiапрому України.

На цьому етапi створення спiльної структури, яка за своїми функцiях виконуватиме функцiї управляючої компанiї, про передання будь-яких матерiальних активiв до статутного капiталу не йдеться.

До створеного рiшенням уряду України у 2008 роцi ДАК "Антонов" входять ДП "Антонов", фiлiя ДП - "Серiйний завод "Антонов" (ранiше - КиДАЗ "Авiант"), ДП "410-й завод цивiльної авiацiї", Харкiвське державне авiацiйне виробниче пiдприємство (ХДАВП).

Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті