Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 16:07 | London, Apr 26 14:07 | New York, Apr 26 10:07
Shanghai, Apr 26 22:07 | Tokyo, Apr 26 23:07 | Sydney, Apr 27 01:07

Банк Путіна скуповує українські активи



23 грудня 2010 в 14:41 - Роман Зайцев


Банк Путіна скуповує українські активи

2010 рік може стати одним з найуспішніших для просування російського капіталу на українському ринку, однак глобальної експансії, незважаючи на побоювання політиків, не відбулося. Оцінна сума придбань, зроблених росіянами в Україну в 2010 році, склала близько $2,226 млрд.



Про це пише газета "Комментарии".

Найбільшу активність на ринку M&A проявляв "Внешэкономбанк". Головою Наглядової ради цієї структури є російський прем'єр Володимир Путін, а до його складу входить практично все кремлівське керівництво. У січні за участю "Внешэкономбанка" були придбані 50% + 2 акції корпорації "Індустріальний союз Донбасу". Пізніше росіянами був придбаний ще один український металургійний гігант - ВАТ "Запоріжсталь".

Третя за величиною угода за участю російського капіталу в 2010 році - придбання російсько-британської ТНК-BP мережі АЗС "Вік Ойл". Сума угоди склала $313 млн.

Черговим підтвердженням лояльності української влади до російського капіталу стало друге пришестя російського "Трансмашхолдингу" на "Луганськтепловоз" у червні цього року.

"Зайшли" в Україні і російські фармацевти. ВАТ "Фармстандарт" придбав найбільшого в Україні виробника імунобіологічних препаратів ЗАТ "Харківське підприємство по виробництву імунобіологічних та лікарських препаратів" Біолек ". Сума операції оцінюється експертами в майже $12 млн.

Банк Путіна скуповує українські активи


Новини Статті Аналітика
Generali Group пішла з українського ринку Generali Group пішла з українського ринку Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФДМУ припинив підписання мирової угоди з ФДМУ припинив підписання мирової угоди з "Трансмашхолдингом" щодо приватизації "Луганськтепловозу" Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ погодився на ФДМУ погодився на "нульовий варіант" у суперечці навколо Луганськтепловоза Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Італійська лоукост авіакомпанія WindJet виходить на український ринок. Італійська лоукост авіакомпанія WindJet виходить на український ринок. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Зміну складу наглядової ради компанії Зміну складу наглядової ради компанії "Луганськтепловоз" перенесли на 25 березня 2011 року Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті