Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:22 | London, Apr 19 18:22 | New York, Apr 19 14:22
Shanghai, Apr 20 02:22 | Tokyo, Apr 20 03:22 | Sydney, Apr 20 05:22

ФДМУ припинив підписання мирової угоди з "Трансмашхолдингом" щодо приватизації "Луганськтепловозу"



20 січня 2011 в 14:41 - Роман Зайцев


ФДМУ припинив підписання мирової угоди з "Трансмашхолдингом" щодо приватизації "Луганськтепловозу"

Підписання мирової угоди між Фондом держмайна і російським "Трансмашхолдингом" щодо приватизації 76% акцій "Луганськтепловозу" припинене.



Про це пише газета "Комерсант-Україна" із посиланням на високопоставлене джерело, близьке до Кабміну.

За словами співрозмовника видання, усупереч дорученням уряду укласти мирову угоду між ФДМ і "Трансмашхолдингом" у суперечці щодо продажу підприємства, Генпрокуратура продовжила судову тяжбу.

"У зв'язку з подачею касації підписання мирової угоди неможливе", - відзначив він.

У Генпрокуратурі від коментарів відмовилися. Високопоставлене джерело в ГПУ на правах анонімності підтвердило, що прокуратура планувала подати касацію.

В "Трансмашхолдингу" повідомили, що мирова угода досі не підписана, і висловили готовність відстоювати свої інтереси в суді.

Як повідомлялося, у 2010 році в Апеляційному госпсуді Києва "Трансмашхолдинг" підтвердив право володіння 76% акцій "Луганськтепловозу".

Компанія оскаржила два позови: ФДМ про розірвання договору купівлі-продажу 76% акцій "Луганськтепловозу" і другого учасника приватизаційного конкурсу - кіпрської Mantara Holding, яка підконтрольна групі "Приват", - про визнання недійсними підсумків конкурсу з продажу держакцій підприємства у червні 2010 року.

Пізніше Кабмін ухвалив розпорядження, яким доручив ФДМ укласти з "Трансмашхолдингом" мирову угоду.

ФДМУ припинив підписання мирової угоди з "Трансмашхолдингом" щодо приватизації "Луганськтепловозу"


Новини Статті Аналітика
"Ютейр" і "Мотор Січ" підписали угоду про ремонт авіадвигунів для вертольотів на 20 млн доларів Пайові та приватизаційні цінні папери Пайові та приватизаційні цінні папери Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
На На "Азовсталі" припиняється експлуатація мартенівських печей Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті