Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:39 | London, Apr 25 22:39 | New York, Apr 25 18:39
Shanghai, Apr 26 06:39 | Tokyo, Apr 26 07:39 | Sydney, Apr 26 09:39

Зміну складу наглядової ради компанії "Луганськтепловоз" перенесли на 25 березня 2011 року

Зміну складу наглядової ради компанії "Луганськтепловоз" перенесли на 25 березня 2011 року




25 листопада 2010 в 13:37 - Уляна Роїк


Зміну складу наглядової ради компанії "Луганськтепловоз" перенесли на 25 березня 2011 року

 Холдингова компанія "Луганськтепловоз" перенесла збори акціонерів, на якому, зокрема, планувалося змінити склад наглядової ради, з 26 листопада 2010 року на 25 березня 2011 року. 



Згідно з офіційним оголошенням у системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів, таке рішення прийняло правлінням компанії 15 листопада.

"Правлінням ХК "Луганськтепловоз" у зв‘язку з незавершеністю процесу приватизації і судових розглядів з цього питання прийнято рішення про перенесення дати зборів. Кожен акціонер буде персонально повідомлений про нову дату зборів та можливі зміни у порядку денному", - зазначено в повідомленні.

До порядку денного зборів акціонерів, яке мало бути проведене 26 листопада, були внесені питання заміни правління одноосібним виконавчим органом - генеральний директор, переобрання наглядової ради і ревізійної комісії, про розподіл прибутку (або порядок погашення збитків) за 2007-2009 роки, Затвердження нормативів розподілу прибутку за 2010 рік, а також питання реорганізації товариства відповідно до нового законодавства.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

В даний час НС компанії складається з шести членів (плюс голова НС), в тому числі трьох представників російського "Трансмашхолдингу" (ТМХ), а також голови українського представництва ТМХ Олега Волошинського.

Очолює наглядову раду ХК "Луганськтепловоз" генеральний директор ТОВ "Український промислово-транспортний союз" (Київ) Олександр Сарбаш.

У той же час глава Фонду держмайна (ФДМ) повідомив про намір переобрання наглядової ради, оскільки 76% акцій в даний час знаходиться у власності держави.

Як повідомлялося, що входить до складу найбільшого російського виробника залізничного рухомого складу - "Трансмашхолдинг" - КК "Брянський машзавод" виграла відкритий конкурс з продажу 76% держакцій "Луганськтепловозу" 15 червня, запропонувавши за пакет 410 млн. грн. при стартовій ціні 400 млн. грн.

Разом з тим кошти за пакет так і не були перераховані покупцем, що спричинило судове рішення про розірвання договору купівлі-продажу пакету, яке в даний час оскаржує БМЗ.

Нинішній склад наглядової ради був сформований після першого придбання КК "Брянський машзавод" цього пакету акцій "Луганськтепловозу" у 2007 році. Тоді ж із його складу були виведені представники ФДМ.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, дизель-і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту.

Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російські залізниці.

У січні-вересні компанія скоротила чистий збиток майже в шість разів у порівнянні з тим же періодом 2009 року - до 20,9 млн. грн., збільшивши чистий дохід від реалізації продукції на 33,7% - до 541,54 млн. грн.

 

Зміну складу наглядової ради компанії "Луганськтепловоз" перенесли на 25 березня 2011 року


Новини Статті Аналітика
Покупець Покупець "Луганськтепловоза" отримав дозвіл російських антимонопольників Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Укрзалізниця має намір замовити у Луганськтепловоза 40 локомотивів Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Брянський машзавод інвестує у Брянський машзавод інвестує у "Луганськтепловоз" 5 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)
Відбудуться річні Загальні збори акціонерів Відбудуться річні Загальні збори акціонерів "Української біржі" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (17.05.2011)
Брянський машзавод став акціонером Брянський машзавод став акціонером "Луганськтепловоза" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (06.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті