Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:47 | London, Apr 26 01:47 | New York, Apr 25 21:47
Shanghai, Apr 26 09:47 | Tokyo, Apr 26 10:47 | Sydney, Apr 26 12:47

За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину



11 лютого 2011 в 09:22 - Ілона Чіркова


За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину

Коксохімічні заводи (КХЗ) України в січні 2011 року імпортували 815 тис. тонн рядового вугілля та вугільного концентрату для коксування, що приблизно на 56% більше, ніж у січні 2010 року (523 тис. тонн).



Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" представник об‘єднання металургійних підприємств України "Металургпром" (Дніпропетровськ) під час балансової наради представників підприємств гірничо-металургійного комплексу в Дніпропетровську в середу, обсяг імпортних поставок вугілля для коксування в грудні-2010 склав близько 860 тис. тонн .

Надходження вугілля українського видобутку на КХЗ у січні збереглися на рівні грудня 2010 року і склало близько 1,6 млн тонн.

При цьому залишки вугілля для коксування на складах КХЗ за станом на 1 лютого 2011 становили близько 600 тис. тонн.

Співрозмовник агентства констатував, що забезпечення металургійним коксом в січні було задовільним.

За його словами, в першому місяці поточного року українські коксохімічні заводи поставили метпідприємствам 1285 тисяч тонн коксу, або 99% від балансової потреби.

При цьому в січні імпортовано 9 тис. тонн коксу.

За січень Україна збільшила імпорт коксівного вугілля більш ніж наполовину


Новини Статті Аналітика
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті