Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:51 | London, Apr 26 05:51 | New York, Apr 26 01:51
Shanghai, Apr 26 13:51 | Tokyo, Apr 26 14:51 | Sydney, Apr 26 16:51

Україна готова віддати Іраку перший Ан-32

Україна готова віддати Іраку перший Ан-32




6 вересня 2010 в 14:49 - Роман Зайцев


Україна готова віддати Іраку перший Ан-32

Україна готує на вересень поставку до Іраку першого легкого транспортного Ан-32, побудованого на потужностях серійного заводу "Антонов".  



Поставку планується здійснити в рамках укладеного у 2009 році масштабного контракту на постачання іракській стороні українських озброєнь на суму більш ніж 550 млн. доларів.

Як повідомило джерело в ДАК "Антонов", збірка першої машини для Іраку на сьогоднішній день вже завершена, і після закінчення програми випробувань до кінця місяця буде передана іракському замовнику.

За його даними, до кінця 2010 року для Іраку планується побудувати ще 2 машини, передача ще 3-х намічена на 2011-2012 роки.

Легкий транспортний Ан-32 має максимальну комерційну навантаження 7,5 тонн, дальність польоту - 800 км, його крейсерська швидкість складає 470-530 км за годину.

Літак здатний перевозити 42 військовослужбовці.

За оцінками експертів, на сьогоднішній день продано понад 350 літаків Ан-32 у 20 країн світу.

У 2009 році дочірнє підприємство держкомпанії "Укрспецекспорт" - держпідприємство "Спеціалізована зовнішньоторговельна фірма "Прогрес" уклала контракт з Іраком на суму понад 550 млн. доларів.

Контракт передбачає постачання протягом 3-3,5 років більше 400 одиниць бронетехніки, зокрема БТР-4, 6 літаків Ан-32, а також проведення послуг з ремонту авіаційної техніки.

За даними Харківського конструкторського бюро машинобудування (ХКБМ) ім. Морозова, поставка в Ірак першої партії української бронетехніки запланована на жовтень.

У реалізації контракту бере участь більше 80 українських підприємств, в числі основних виконавців контракту - ХКБМ ім. Морозова і держпідприємство "Завод ім. Малишева" (Харків), ДАК "Антонов".

Україна готова віддати Іраку перший Ан-32


Новини Статті Аналітика
Українські БТРи прибули в Ірак Українські БТРи прибули в Ірак Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Американська Cheniere Energy хоче поставляти газ до Литви за цінами нижче російських Американська Cheniere Energy хоче поставляти газ до Литви за цінами нижче російських Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів Україна може зірвати контракт на поставку в Китай малих десантних кораблів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Ірак має намір збільшити експорт нафти у понад два рази Ірак має намір збільшити експорт нафти у понад два рази Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті