Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:36 | London, Apr 20 00:36 | New York, Apr 19 20:36
Shanghai, Apr 20 08:36 | Tokyo, Apr 20 09:36 | Sydney, Apr 20 11:36

Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії

Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії




27 травня 2011 в 14:40 - Роман Зайцев


Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії

Україна передала Індії першу партію легких транспортних Ан-32, модернізованих на потужностях українського ОПК на замовлення індійських ВПС.



Перші п‘ять модернізованих транспортників відбули з Києва до Канпура у п‘ятницю, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу держкомпанії "Укрспецекспорт".

Очікується, що машини прибудуть до Індії через 5-6 днів.

Одночасно іноземному замовникові відвантажене обладнання для розвитку авіаремонтних потужностей в Республіці Індія.

"Виконання контракту здійснюється згідно з графіком. Індійська сторона високо оцінює якість робіт, виконаних українськими підприємствами, і нові льотні характеристики модернізованого Ан-32", - зазначив співрозмовник агентства.

До кінця 2011 року запланована передача замовнику ще 10 модернізованих Ан-32, повідомили в держкомпанії.

Акт приймання першої партії авіатехніки був підписаний індійською стороною 18 травня.

Як повідомлялося, контракт на суму близько 400 млн. доларів на ремонт і модернізацію 105 машин Ан-32 індійських ВПС був підписаний у липні 2009 року між ВПС Міноборони Індії і "дочкою" держкомпанії "Укрспецекспорт" - компанією "Спецтехноекспорт".

Згідно з контрактом, в Україні буде модернізовано 40 літаків, решта техніки - на авіазаводі індійських ВПС BRD-1 в Канпурі (Північна Індія).

Виконавцями контракту виступають київські ДП "Антонов" і ДП "Завод 410-й цивільної авіації".

У рамках модернізації на індійській авіатехніці буде встановлено сучасне обладнання українського та зарубіжного виробництва близько 25 найменувань, що дозволяє підвищити безпеку польотів.

Модернізований Ан-32 зможе виконувати посадку по II категорії ICAO.

При цьому витрата палива, маса порожнього модернізованого літака будуть значно нижчими у порівнянні з базовим варіантом.

Крім того, відповідно до укладеного в грудні 2009 року ВАТ "Мотор-Січ" з ВПС Індії трирічного контракту обсягом 110 млн. доларів, буде проведена модернізація двигунів АІ-20 індійських Ан-32.

Легкий транспортний Ан-32 має максимальне комерційне навантаження 7,5 тонни, дальність польоту - 800 км, його крейсерська швидкість складає 470-530 км/год. Літак здатен перевозити 42 військовослужбовців.

Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії


Новини Статті Аналітика
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна в травні відправить у США ракету Україна в травні відправить у США ракету "Зеніт-3SL" для пусків за програмою "Морський старт" Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іран скуповує золото і скорочує вплив долара на економіку країни Іран скуповує золото і скорочує вплив долара на економіку країни Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
КНР збільшить інвестиції в оборону до $91,5 млрд. КНР збільшить інвестиції в оборону до $91,5 млрд. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Китай зайняв 1-е місце з інвестицій в будівництво Китай зайняв 1-е місце з інвестицій в будівництво Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті