Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:37 | London, Mar 19 07:37 | New York, Mar 19 03:37
Shanghai, Mar 19 15:37 | Tokyo, Mar 19 16:37 | Sydney, Mar 19 18:37

У Вінницькій області сприятимуть розвитку бізнесу

У Вінницькій області сприятимуть розвитку бізнесу




17 листопада 2010 в 12:15 - Уляна Роїк


У Вінницькій області сприятимуть розвитку бізнесу

Голова облдержадміністрації доручив головам райдержадміністрацій та міським головам міст обласного прискорити процес дерегуляції підприємницької діяльності на місцевому рівні. Він хоче побачити конкретні пропозиції щодо сприяння розвитку бізнесу. Для цього місцеве керівництво повинно активізувати роботу з місцевими галузевими радами підприємців з метою детального вивчення проблемних питань, пов'язаних з діяльністю суб'єктів підприємницької діяльності та розробити відповідні заходи.  



 Губернатор вказав на необхідність підвищення ефективності роботи дозвільних центрів. У зв’язку з чим доручив завершити прийняття регламентів отримання документів дозвільного характеру, які видаються виключно через дозвільні центри місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.

Окрім того, Микола Джига доручив своєму заступнику з фінансово-економічних питань Володимиру Борецькому провести протягом листопада засідання колегії регіональних галузевих рад підприємців при облдержадміністрації з метою виявлення найгостріших проблем, які потребують вирішення на обласному рівні.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Протягом поточного року в області спостерігається тенденція до зростання новостворених суб‘єктів малого бізнесу-фізичних осіб.

За 9 місяців 2010 року започаткували діяльність 8784 новостворених суб‘єктів господарювання, що на 38% більше ніж у відповідному періоді 2009 року, із яких 600 юридичних осіб (на 6,5% менше) та 8184 фізичних осіб-підприємців (на 42,5% більше).

Зростання кількості новостворених фізичних осіб-підприємцїв зафіксовано у всіх районах та містах області окрім Чернівецького району. Жодної юридичної особи не створено у Піщанському районі.

Загальна сума надходжень до бюджетів усіх рівнів від діяльності суб‘єктів малого підприємництва за 9 місяців поточного року - 384,9 млн.грн.., що становить 17% від загальних обсягів надходжень і на 60,7 млн.грн., або на 18,7% більше, ніж за відповідний період минулого року. Надходження до місцевих бюджетів від діяльності малого бізнесу зросли на 46,0 млн.грн., або на 23,3%.

 

У Вінницькій області сприятимуть розвитку бізнесу


Новини Статті Аналітика
Янукович полегшив відкриття бізнесу Янукович полегшив відкриття бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Над світовим бізнесом нависла загроза кризи в Китаї Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті