Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 04:52 | London, Mar 19 02:52 | New York, Mar 18 22:52
Shanghai, Mar 19 10:52 | Tokyo, Mar 19 11:52 | Sydney, Mar 19 13:52

Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців

Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців




10 травня 2011 в 15:20 - Роман Зайцев


Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців

Кабінет міністрів буде уважно працювати з усіма пропозиціями підприємців. Про це заявив перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв, коментуючи пропозиції Координаційної ради з розвитку малого та середнього бізнесу при Кабінеті міністрів, засідання якого відбулося минулого тижня.



Клюєв зазначив, що за кожною пропозицією дав доручення відповідним органам влади.

Він заявив, що Міністерство фінансів, Мінекономрозвитку, Міністерство юстиції та Державна податкова служба отримали доручення опрацювати питання зняття обмежень на реєстрацію платниками ПДВ платників єдиного податку.

У разі необхідності будуть підготовлені пропозиції до розгляду у другому читанні проекту закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів", додав перший віце-прем‘єр.

На основі пропозицій підприємців, Державна податкова адміністрація отримала доручення забезпечити однозначне тлумачення і застосування норм Податкового кодексу про стягнення збору за спеціальне водокористування, повідомив Клюєв.

За його словами, також будуть розроблятися пропозиції щодо можливостей зменшення ставки єдиного соціального внеску.

Клюєв повідомив, що ще одним дуже важливим питанням, яке піднімають підприємці, є питання підтримки бізнес-інкубаторів та технопарків.

"Я взагалі вважаю, що створення умов для розвитку інноваційних виробництв, в тому числі в сфері малого та середнього бізнесу, є однією з найважливіших завдань Уряду на сьогоднішньому етапі", - заявив перший віце-прем‘єр.

Мінрегіонбуду доручено терміново поінформувати Кабінет міністрів і Координаційну раду про стан нормативного регулювання розміщення так званих малих архітектурних форм, а також прискорити затвердження порядку розміщення тимчасових споруд у відповідності зі статтею 28 закону "Про регулювання містобудівної діяльності".

За словами Клюєва, багато нарікань у підприємців викликають механізми нормативної оцінки землі.

Тому Мінагрополітики разом з іншими органами виконавчої влади за участю Координаційної ради підприємців мають провести аналіз існуючих методик грошової оцінки землі і в десятиденний термін поінформувати Кабінет міністрів, повідомив він.

А Мінрегіонбуд повинен включити представників Координаційної ради підприємців до складу робочої групи з оцінки та спрощення процедур погодження та введення в експлуатацію будівництв, тимчасових споруд та МАФів, сказав він.

Клюєв також повідомив, що Київська міська держадміністрація отримала доручення провести зустріч з представниками адміністрацій ринків та працюючих на них підприємців, для обговорення та вирішення проблем ринкової торгівлі, включаючи стихійну торгівлю.

Столична адміністрація також має провести перевірку роботи КП "Київпарксервіс", перевірити скарги підприємців та вжити заходів у разі виявлення порушень або зловживань.

За словами Клюєва, Мінекономіки та Антимонопольний комітет повинні опрацювати пропозицію про встановлення мінімального обсягу торговельних площ у супермаркетах і гіпермаркетах для продукції місцевого виробника.

"Ми нагадали керівникам усіх регіонів про необхідність суворого дотримання вимог закону про основи державної регуляторної політики при прийнятті відповідних актів на регіональному та місцевому рівнях. Також на підставі скарг підприємців буде проведена детальна перевірка рішень місцевої влади в Алчевську та Ялті", - заявив Клюєв.

Як повідомлялося, минулого тижня при Кабінеті міністрів була створена Координаційна рада з розвитку малого та середнього бізнесу і відбулося його перше засідання.

Клюєв пообіцяв розглянути пропозиції підприємців


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Наукова й інноваційна діяльність: співвідношення і взаємодія Наукова й інноваційна діяльність: співвідношення і взаємодія Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті