Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 06:29 | London, Mar 19 04:29 | New York, Mar 19 00:29
Shanghai, Mar 19 12:29 | Tokyo, Mar 19 13:29 | Sydney, Mar 19 15:29

Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом

Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом




30 травня 2011 в 17:00 - Роман Зайцев


Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом

Українська сторона поки не почала формальні переговори з країнами митного союзу з приводу вироблення механізму співпраці за формулою "3+1".



Проте, повідомляють у Міністерстві закордонних справ,  веде певну підготовчу роботу в цьому напрямку.

"Якісь формальні переговори з цього приводу ще не ведуться, але підготовча робота вже почалася", - сказав в.о. директора першого територіального департаменту МЗС України Віктор Нікітюк в інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він пояснив, що передбачається виробити за участю зацікавлених центральних органів виконавчої влади певну переговорну позицію України, підготувати її для передачі країнам-учасницям митного союзу.

Така позиція, за словами дипломата, повинна передбачала підписання певного рамкового документа, що регулює таку співпрацю.

"Для того щоб визначити зміст цієї формули "3 +1" потрібно нам для себе визначити, який саме механізм ми маємо на увазі", - підкреслив Нікітюк.

Він також додав, що окрім цього потрібно обговорити з потенційними партнерами, країнами-членами митного союзу, сам механізм, виробити рамки.

"Це може бути або меморандум, або рамкова угода, які б визначали, що таке формула "3 +1", яке її наповнення, як вона буде діяти, які потрібно буде підписати конкретні документи для того, щоб ця формула запрацювала", - зазначив дипломат.

Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті