Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 16:03 | London, Mar 19 14:03 | New York, Mar 19 10:03
Shanghai, Mar 19 22:03 | Tokyo, Mar 19 23:03 | Sydney, Mar 20 01:03

Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів

Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів




31 травня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів

Уряд Білорусі, яка переживає фінансова криза, повернув державне регулювання цін на ряд продуктів, після того, як минулого тижня президент зажадав припиняти будь-яке зростання цін.



Згідно з постановою уряду, до 1 липня будуть заморожені ціни на рибу, чай, каву, деякі види ковбас, сири, основні види овочів і фруктів, інформує Reuters.

Наслідком дефіциту валюти і девальвації білоруського рубля на 36% у минулий вівторок стало зростання споживчих цін.

Інфляція за чотири місяці становила 11%, і Мінекономіки в п‘ятницю передбачило, що чекає її на рівні 33-39% за підсумками року.


Білоруський лідер не погодився з думкою свого уряду, заявивши, що для зростання цін немає ніяких підстав.

Після цього протягом двох днів ціни на більшість продуктів в мінських магазинах незначно знизилися.

Білорусь розраховувала стабілізувати ситуацію на валютному ринку за допомогою обіцяного Росією кредиту на 3 мільярди доларів, з яких 1,2 мільярда Москва обіцяла в 2011 році.

Умовою кредитування Росія висунула приватизацію білоруської власності як мінімум на 7,5 мільярда доларів протягом трьох років.

Рішення про надання кредиту може бути прийнято 4 червня.

Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті