Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:35 | London, Mar 19 11:35 | New York, Mar 19 07:35
Shanghai, Mar 19 19:35 | Tokyo, Mar 19 20:35 | Sydney, Mar 19 22:35

Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники

Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники
Рейтинг: 0
Голосів: 0




5 лютого 2014 в 14:40 - Роман Зайцев


Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники

Міністерство аграрної політики та продовольства передбачить у державних програмах підтримки вітчизняного виробника компенсацію зберігання сільськогосподарської продукції та популяризуватиме серед фермерів традицію замороження овочів і фруктів.  



Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк під час робочої поїздки до АР Крим.

"Прикладом реконструкції старих холодильників із запровадженням сучасних технологій є Кримська фруктова компанія. Застосування холодильних установок є дешевшим і при цьому зберігається якість продуктів. Разом з тим, для держави дешевше компенсувати витрати на холодильники", - зазначив Присяжнюк.

За словами Присяжнюка, нині питання будівництва складів для зберігання сільськогосподарської продукції - одне з найактуальніших.

"Наразі попит на фрукти та овочі зростає, і наше завдання - скористатися цим і не дозволити, щоб український споживач звик до імпортованої продукції. Тому ми домовилися з прем‘єр-міністром, що з наступного року в бюджетній програмі ми передбачимо певну компенсацію на зберігання сільськогосподарської продукції на сертифікованих складах", - повідомив очільник Мінагропроду.

Крім того, Міністерство зобов‘яже власників складів зберігання вести контроль за завантаженням і надавати послуги із зберігання продукції.
 

Окрім того, Міністерство зобов’яже власників складів зберігання вести контроль за завантаженням і надавати послуги зі зберігання продукції. «Ми провели аналіз і регіональний розріз показав, що є фермерські господарства, які будують склади для зберігання, але вони не повністю завантажені, а всього на 30-35%. Через багаторічну відсутність державної підтримки вітчизняні аграрії не надають повноцінних послуг зі зберігання сільськогосподарської продукції інших виробників, тому це потрібно прищепити і зробити українською традицією», — підкреслив Присяжнюк.

Міністр також додав, що паралельно Міністерство має намір стимулювати будівництво складів для зберігання овочів.

 
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники


Новини Статті Аналітика
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті