Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 11:19 | London, Apr 26 09:19 | New York, Apr 26 05:19
Shanghai, Apr 26 17:19 | Tokyo, Apr 26 18:19 | Sydney, Apr 26 20:19

"Нафтогаз" і "Газпром" не будуть об’єднуватися

"Нафтогаз" і "Газпром" не будуть об’єднуватися




29 листопада 2010 в 10:58 - Уляна Роїк


"Нафтогаз" і "Газпром" не будуть об’єднуватися

Президенти України і Росії не змогли домовитися в п’ятницю про умови створення спільного підприємства "Нафтогазу" і "Газпрому". 



Київ просить від Москви гарантій завантаження транспортної системи не менш ніж на 100 мільярдів кубометрів на рік, а Москва наполягає на отриманні трейдером "РосУкрЕнерго" 11 мільярдів кубометрів з подальшою їх реалізацією через "Газпром експорт".

У п‘ятницю під час візиту президента Віктора Януковича до Росії відбулася зустріч міністра енергетики Юрія Бойка і голови "Газпрому" Олексія Міллера. За даними прес-служби "Газпрому", на зустрічі мова йшла про ресурсну базу, яка може бути передана російською стороною в спільне підприємство. "Сторони розглянули конкретні родовища, в тому числі в Астраханській області", - розповіли в прес-службі.

Ці родовища - поки єдине питання, в якому сторони прийшли до згоди і в Україні, і в Росії. У Мінпаливенерго повідомляють, що для Києва головне - домогтися гарантій завантаження ГТС не менш ніж на 100 мільярдів кубометрів і припинення будівництва Росією Південного потоку. Однак, за словами близького до переговорів джерела, Москва буде в будь-якому випадку будувати газопровід. Тому, за його словами, важко давати гарантії за обсягами транзиту на перспективу 25 років по системі "Нафтогазу".

Причина розбіжностей криється і в схемі повернення "Нафтогазом" 11 мільярдів кубометрів газу РУЕ. На переговорах з Олексієм Міллером Юрій Бойко запропонував повернути половину цього обсягу, повідомляють джерела в ЗМІ.

 

"Нафтогаз" і "Газпром" не будуть об’єднуватися


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів Огляд українських ринків за 11.01.2011. Ринки знаходяться біля історичних максимумів
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті