Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 07:56 | London, Apr 26 05:56 | New York, Apr 26 01:56
Shanghai, Apr 26 13:56 | Tokyo, Apr 26 14:56 | Sydney, Apr 26 16:56

На території ЧМ РФ невдовзі втілюватимуть проекти Севастополя



4 листопада 2010 в 16:49 - Уляна Роїк


На території ЧМ РФ невдовзі втілюватимуть проекти Севастополя

 Адміністративний і діловий центри Севастополя необхідно перенести з вулиці Леніна в район Мартинової бухти - на землю, де базується Чорноморський флот Російської Федерації.  



Про це пише "Севастопольська газета" з посиланням на слова заступника голови Севастопольської держадміністрації.

Таку пропозицію подала міська влада, в якості одиного з п‘яти проектів з використання надлишків землі, що орендується Росією для Чорноморського флоту.

Новий адміністративний та діловий центри мали б перейти на територію, де зараз розміщені 24-й і 54-й військові заводи ЧФ РФ, оскільки ця територія пустує.

За словами чиновника, "принципову згоду від російських військових було отримано ще в 2004 році за президента Л. Кучми".

Свою зацікавленість в проекті висловили як українські так і російські представники.

Крім цього є ще 4 проекти, які запропонували севастопольські очільники. А саме, використання 200 метрів причального фронту Мінної стінки в інтересах Севастопольського морського порту та будівництво нового пасажирського морвокзалу, будівництво житла та соціальних проектів в районі бухти Козачої, рекреаційні проекти на мисі Херсонес і на Караньському плато.

Всі ці питання підписали представники міської влади і російської делегації. Відповідний лист надіслали Міністерству закордонних справ України для того, щоб направити прийняті в Севастополі рішеннях російському МЗС.

На думку заступника голови Севастопольської держадміністрації, проблеми інвестування в Севастополь будуть обговорюватися на найближчому засіданні міжурядової комісії з питань базування флоту, адже дуже багато фінансових структур Російської Федерації зацікавлені в інвестуванні.

А інший найголовніший чинник - це те, що керівництво Росії відкрито просуває цю ідею.

 

На території ЧМ РФ невдовзі втілюватимуть проекти Севастополя


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті