Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 19:56 | London, Apr 26 17:56 | New York, Apr 26 13:56
Shanghai, Apr 27 01:56 | Tokyo, Apr 27 02:56 | Sydney, Apr 27 04:56

Пентагон допустив "Антонова" до конкурсу

Пентагон допустив "Антонова" до конкурсу




4 жовтня 2010 в 17:20 - Роман Зайцев


Пентагон допустив "Антонова" до конкурсу

Міністерство оборони США допустило консорціум американської компанії US Aerospace і українського АНТК "Антонова" до участі в тендері KC-X на постачання ВПС США літаків-заправників нового покоління.



"Ми не встигли в строк оформити свою участь, але терміни продовжили на наше прохання, і ми тепер будемо брати участь у конкурсі", - уточнив президент "Антонова" Дмитро Ківа, передає видання "Дело".

Про те, що "Антонов" має намір взяти участь в американському тендері, стало відомо 2 липня 2010 року.

Консорціум US Aerospace і АНТК планували представити на конкурс одразу три літаки-заправники, створені на базі транспортників Ан-124-100 "Руслан", Ан-122 і Ан-112.

Заявка на участь у тендері від консорціуму прийшла ВПС США 9 липня 2010 року з запізненням на п‘ять хвилин після завершення прийому документів.

Через запізнення кур‘єра комісія, відповідальна за проведення KC-X, відмовилася допускати "Антонова" до участі в конкурсі.

US Aerospace намагалася опротестувати рішення ВПС США в Головному контрольному управлінні США.

Зокрема, компанія звинуватила ВПС у навмисному затримання кур‘єра на прохідній, щоб той не встиг доставити заявку вчасно, а також у невірному проставленні штампу часу на прийнятої заявці.

Справа все ще розглядається Головним контрольним управлінням.

З якої причини, Пентагон вирішив допустити "Антонова" до участі в конкурсі, Ківа не уточнив.

Офіційного підтвердження того, що "Антонов" допущений до конкурсу, з боку США поки не надходило.

Тендер ВПС США на створення літака-заправника стартував восени 2009 року, а вимоги до літаків Пентагон оприлюднив у лютому 2010 року.

З переможцем тендеру буде укладено контракт на збірку 179 танкерів, що літають.

Сума угоди за різними оцінками складе від 25 до 50 млрд. доларів.

Крім пари US Aerospace / "Антонов" у тендері також беруть участь американський авіабудівний концерн Boeing і європейська компанія EADS.

Пентагон допустив "Антонова" до конкурсу


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader
Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті