Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:50 | London, Apr 23 16:50 | New York, Apr 23 12:50
Shanghai, Apr 24 00:50 | Tokyo, Apr 24 01:50 | Sydney, Apr 24 03:50

Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою

Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 травня 2011 в 13:20 - Роман Зайцев


Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою

Президент США Барак Обама попередив Конгрес, що відмова підвищити ліміт запозичень може призвести до гіршої фінансової кризи та економічної рецесії, ніж в 2008-2009 роках, якщо інвестори почнуть сумніватися у кредитоспроможності США.



Обама повторив, що республіканці не повинні пов‘язувати рішення про "стелю" кредитування з скороченням витрат як міру зменшення дефіциту бюджету, інформує Reuters.

"Якщо інвестори всього світу подумають, що пункт про повну довіру і повагу не підтримується, якщо вони подумають, що ми можемо порушити наші зобов‘язання, це може розвалити всю фінансову систему, - сказав Обама телеканалу CBS News. - Ми можемо отримати гіршу рецесію, ніж ту, що ми вже бачили, найгіршу фінансову кризу, ніж та, що вже була".

Білий дім і республіканці Конгресу ведуть нескінченні суперечки про дефіцит і межі заборгованості.

Очікується, що "стеля" запозичень міністерства фінансів у 14,3 трильйона доларів буде досягнута уже у понеділок, і Мінфін позбудеться доступу на ринки облігацій.

Лідери республіканців, які погодилися з тим, що межу кредитування необхідно підвищити, кажуть, що не схвалять подальше розширення повноважень на отримання боргу, якщо не будуть вжиті заходи для утримання заборгованості під контролем.

Ця угода, можливо, не з‘явиться ще протягом кількох місяців.

Міністерство фінансів каже, що зможе відстрочити дефолт до 2 серпня, використовуючи інші ресурси фінансування для оплати за рахунками.

Доповідь дослідницького інституту Third Way, який буде опублікований в понеділок, підтверджує слова Обами.

У документі йдеться, що США можуть знову скотитися в рецесію, якщо бездіяльність Вашингтона призведе до дефолту.

При цьому будуть втрачені близько 640.000 робочих місць, фондові ринки впадуть, а кредитна активність скоротиться.

Віце-президент Джо Байден веде переговори між Білим домом і законодавцями про те, як скоротити масштабний дефіцит бюджету США і підвищити ліміт кредитування.

Він сказав репортерам у четвер, що були досягнуті деякі успіхи, але ще дуже рано сподіватися на правильний результат переговорів.

Обама лякає американців ще гіршою фінансовою кризою


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Хороші інвестиції в нерухомість під час кризи Хороші інвестиції в нерухомість під час кризи Огляд українських ринків за 17.02.2011.  Неспокійний день Огляд українських ринків за 17.02.2011. Неспокійний день
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня PR та антикризове управління підприємством PR та антикризове управління підприємством Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання Огляд українських ринків за 16.02.2011. Неочікуване зростання
Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро Збитки банків ЄС у разі дефолту Греції можуть скласти до 34,4 млрд євро В умовах кризи найважливіше утримати вже існуючих клієнтів В умовах кризи найважливіше утримати вже існуючих клієнтів Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті