Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 11:17 | London, Mar 19 09:17 | New York, Mar 19 05:17
Shanghai, Mar 19 17:17 | Tokyo, Mar 19 18:17 | Sydney, Mar 19 20:17

Коломойський може передати "ДніпроАзот" в оренду Фірташу

Коломойський може передати "ДніпроАзот" в оренду Фірташу




11 жовтня 2010 в 15:15 - Роман Зайцев


Коломойський може передати "ДніпроАзот" в оренду Фірташу

Великий виробник аміаку та азотних добрив підприємство "ДніпроАзот" має намір передати свій майновий комплекс в оренду.  



Про це йдеться в повідомленні підприємства, передає "Комерсант-Україна" з посиланням на "Українські новини".

Згідно з повідомленням, питання про здачу майнового комплексу підприємства в оренду внесено до порядку денного призначеного на 29 жовтня зборів акціонерів підприємства.

Також до порядку денного цих зборів увійшли наступні питання: розгляд звітів правління та ревізійної комісії про роботу "ДніпроАзоту" в 2009 році, покриття отриманих у 2009 році збитків, переобрання ревізійної комісії.

Також акціонери мають намір вибрати депозитарій та зберігача акцій, ліквідація структурного підрозділу підприємства - управління по виробництву товарів народного споживання.

Як повідомлялося, у вересні Group DF бізнесмена Дмитра Фірташа заявила про входження хімічного концерну "Стірол" до складу Ostchem Group, яка управляється холдинговою компанією Ostchem Holding AG і контролюється Group DF.

При цьому група не уточнила механізм входження "Стіролу" до свого складу.

На думку експертів, найбільш привабливими приватними активами серед українських виробників азотних міндобрив для групи є черкаський "Азот" і "ДніпроАзот".

2009 рік підприємство закінчило зі збитками 927,764 млн. гривень, збільшивши чистий дохід на 18,74%, або на 303,228 млн. гривень порівняно з 2008 роком до 1 921,388 млн. гривень.

"ДніпроАзот" входить у сферу впливу бізнесмена Ігоря Коломойського (група "Приват").

"ДніпроАзот", зареєстрований у формі відкритого акціонерного товариства, спеціалізується на виробництві аміаку, карбаміду, каустичної соди, хлору, соляної кислоти і входить в п‘ятірку найбільших хімічних підприємств.

Коломойський може передати "ДніпроАзот" в оренду Фірташу


Новини Статті Аналітика
Лукашенко підвищить мито на вивіз калійних добрив Лукашенко підвищить мито на вивіз калійних добрив "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 28.03.2011 від ІГ Сократ
Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Китайці побудують у Калуші завод калієвих добрив Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках
Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе Компанія Дмитра Фірташа імпортує газ тільки для себе Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку Фірташ хоче стати власником контрольного пакету банку "Надра" Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії Компанія Фірташа домовилася про прямі поставки газу з Середньої Азії Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті