Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 04:31 | London, Mar 19 02:31 | New York, Mar 18 22:31
Shanghai, Mar 19 10:31 | Tokyo, Mar 19 11:31 | Sydney, Mar 19 13:31

Азаров допоможе російським хімікам збільшити прибутки в Україні

Азаров допоможе російським хімікам збільшити прибутки в Україні




2 листопада 2010 в 13:40 - Роман Зайцев


Азаров допоможе російським хімікам збільшити прибутки в Україні

Урядова Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі скасувала антидемпінгові мита щодо аміачної селітри російської "Мінерально-хімічної компанії "Єврохім".  



Відповідне рішення було оприлюднене у повідомленні комісії в урядовій газеті "Урядовий кур‘єр" і набуло чинності 30 жовтня.

У травні 2010 року комісія призупинила на шість місяців дію антидемпінгового мита на імпорт російської аміачної селітри, введеного Україною в 2008 році.

Це мито було встановлене на рівні 11,91%, при цьому для "Єврохіму", який співпрацював із Мінекономіки, його показник був визначений на рівні 10,78%, пише газета "Дело".

Тепер, на думку експертів, російські хіміки зможуть збільшити свої прибутки при поставках своєї селітри на український ринок.

"Собівартість російської продукції нижча від української у 2,5-3 рази, враховуючи, що ціна на газ - основна сировина при виробництві азотних добрив, становить всього 80 доларів за тисячу кубометрів для російських заводів, у порівнянні з ціною 270 доларів для українських виробників", - пояснює старший аналітик інвестиційної компанії" Драгон Капітал "Тамара Левченко.

У таких умовах, враховуючи, що російські компанії, як правило, продають свою продукцію на український ринок за ринковими цінами, скасування мит дозволить їм збільшити свою вигоду від поставок в Україну.

"Реалізація продукції за ринковими цінами дозволить російським підприємствам збільшити свою маржу при торгівлі на українському ринку", - вважає керівник департаменту з питань агропромислового комплексу і хімічної промисловості центру "Держзовнішінформ" Дмитро Гордейчук.

Азаров допоможе російським хімікам збільшити прибутки в Україні


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Сербія і Україна скасували візовий режим Сербія і Україна скасували візовий режим Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті