Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:54 | London, Apr 26 16:54 | New York, Apr 26 12:54
Shanghai, Apr 27 00:54 | Tokyo, Apr 27 01:54 | Sydney, Apr 27 03:54

Україна, Росiя та Казахстан знову заговорили про зерновий пул

Україна, Росiя та Казахстан знову заговорили про зерновий пул




18 квітня 2011 в 08:00 - Роман Зайцев


Україна, Росiя та Казахстан знову заговорили про зерновий пул

Україна, Росiя та Казахстан ведуть переговори для створення зернового пулу.



Про це заявив прем‘єр Микола Азаров в iнтерв‘ю iнформагентству Bloomberg, повідомляє прес-служба Кабмiну.

"Таку iдею розглядають, розмови на цю тему тривають i таке об‘єднання логiчне й обгрунтоване оскiльки разом Україна, Росiя та Казахстан займають приблизно 30% ринку експорту зернових культур у свiтi", - сказав вiн.

"Тому нам немає сенсу конкурувати, нам є сенс узгоджувати свої дiї для того, щоб ситуацiя на ринку була прогнозованою i контрольованою", - додав він.

Азаров нагадав, що у 2003 роцi Росiя та Казахстан постачали зерно Українi, що вiдчувала його брак на внутрiшньому ринку.

У свою чергу, посуха у Росiї в 2009 роцi показала, що всi країни потребують компенсацiї можливої нестачi зерна.

"У рамках пулу ми цiлком можемо домовлятися про те, що якщо у когось з учасникiв нестача експортних обсягiв, то iншi учасники можуть за нього компенсувати цi обсяги, пiдтримуючи таким чином стабiльнiсть на ринку", - сказав Азаров.

При цьому прем‘єр вважає, що створення такого пулу буде серйозним стабiлiзуючим чинником i в планi обсягiв поставок, i в планi цiни.

Україна, Росiя та Казахстан знову заговорили про зерновий пул


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Агрохолдинги-сучасна форма організації агропромислового виробництва в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС Азаров їде домовлятись про вільну торгівлю з ЄС ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня ПДВ-облігації скуповують іноземці ПДВ-облігації скуповують іноземці Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті