Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 18:24 | London, Apr 26 16:24 | New York, Apr 26 12:24
Shanghai, Apr 27 00:24 | Tokyo, Apr 27 01:24 | Sydney, Apr 27 03:24

Стратегію розвитку Запоріжжя розроблятиме американська компанія



19 листопада 2010 в 15:33 - Уляна Роїк


Стратегію розвитку Запоріжжя розроблятиме американська компанія

Запорізька мерія провела зустріч з американською консалтинговою компанією Monitor Group, для обговорення питання розробки стратегії розвитку міста.   



На зустрічі говорили про створення конкурентно-економічної стратегії, покращення ділового середовища та інвестиційного клімату.

Якщо до розвитку стратегії долучити компанії з світовими іменами, зазначають експерти Monitor Group, то вже до 2012 року можна буде отримати такий план розвитку на який інвестори захочуть і зможуть дати близько $2 млрд. інвестицій. Результатом цієї зустрічі є попередня домовленість, далі залишається питання вартості послуг Monitor Group.

На українському ринку такі міста як Львів, Донецьк та Дніпропетровськ вже знайомі з діяльністю американської компанії.

 На даний момент Monitor Group співпрацюючи з фондом "Ефективного управління" надають консультації керівникам Дніпропетровська. 

7 жовтня 2008 між Львівської міською радою, фондом "Ефективного управління" та американською консалтинговою компанією Monitor Group було підписано угоду щодо розроблення стратегії розвитку Львова.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Monitor Group (Монітор Ґруп) є провідною світовою консалтинговою компанією, що зосереджена на розбудові конкурентоспроможності країн. За останні 20 років Монітор Ґруп надала консалтингові послуги у межах 174 проектів економічного розвитку для 58 країн. Останніми проектами Монітор Ґруп були стратегія економічного розвитку Лівії, економічна стратегія Південної Кароліни (США), стратегія іноземного інвестування Брунею та створення державно-приватного інвестиційного фонду у Данії.

 

Стратегію розвитку Запоріжжя розроблятиме американська компанія


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті