Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:48 | London, Mar 19 06:48 | New York, Mar 19 02:48
Shanghai, Mar 19 14:48 | Tokyo, Mar 19 15:48 | Sydney, Mar 19 17:48

Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк

Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 травня 2011 в 14:00 - Роман Зайцев


Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк

Кабінет міністрів схвалив розпорядження "Про виділення коштів для проведення заходів, спрямованих на запобігання виникнення надзвичайної ситуації на території Львівського державного цирку".



Відповідне рішення було прийнято 25 травня, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Львівської обладміністрації.

Згідно з розпорядженням, із резервного фонду Держбюджету виділено 8 733 562 гривні Міністерству культури для проведення заходів, спрямованих на запобігання виникнення надзвичайної ситуації на території Львівського державного цирку.

"Це відновить діяльність єдиного на території Західної України державного цирку після пожежі ІІІ ступеня складності, відновить роботу трудового колективу (141 осіб), яка наразі припинена", - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, у березні у львівському цирку сталася пожежа. Вогонь вирував у приміщенні пультової електроосвітлення манежу і в підкупольних конструкціях.

Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті