Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 15:42 | London, Apr 24 13:42 | New York, Apr 24 09:42
Shanghai, Apr 24 21:42 | Tokyo, Apr 24 22:42 | Sydney, Apr 25 00:42

"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод



20 грудня 2015 в 17:26 - Ілона Чіркова


"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод

Начальник запорізького автодорожнього КП "ЕЛУАД" Владислав Новасардов попросив представників влади міста допомогти відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод. Таке прохання прозвучало на засіданні виконкому запорізької міськради.



Начальник "ЕЛУАД" сказав, що є нас два прохання до влади: допомогти закупити на підприємство нову техніку і відкрити асфальтобетонний завод. Бо сьогодні вони постійно потрапляють в залежність від інших асфальтобетонних заводів.

Источник выгодных предложений - «КОМЕК МАШИНЕРИ Казахстан»


Асфальтобетонний завод (АБЗ) - виробниче підприємство (комплекс машин, будівель і споруд), призначене для виготовлення асфальтобетонних та бітумномінеральних сумішей, що використовуються при будівництві та ремонті асфальтового покриття. На АБЗ здійснюються такі технологічні операції: прийом і зберігання матеріалів для приготування асфальтобетонної суміші; дроблення (при необхідності) і сортування щебеню і піску; дозування і подача в бункер матеріалів (а для мінеральних матеріалів нагрівання і сушіння); складування, зберігання (короткочасне) і відвантаження готової продукції.

Асфальтозмішувальна установка - частина основного технологічного обладнання АБЗ.  Установки поділяються на: мобільні та стаціонарні. У мобільній установці агрегати монтуються на причепи та напівпричепи на пневмоходу. Вузли та блоки агрегатів стаціонарних установок монтуються на фундаментної майданчику.
 
До основного технологічного устаткування АБЗ також відносяться: приймальні пристрої для кам’яних матеріалів, бітуму, ПАР, мінерального порошку; майданчики для зберігання кам’яних матеріалів і ємності для бітуму з нагрівальним обладнанням та бітумними насосами, ємності для ПАР з нагрівачами і насосами, ємності для мінерального порошку і системи для його подачі; машини для подачі кам’яних матеріалів в бункери змішувальних установок; пристрій для завантаження готової продукції, накопичувачі готової продукції; дробильно-сортувальне обладнання для кам’яних матеріалів.

За словами Владислава Новасардова, на сьогоднішній день, цей завод може складатися з двох маленьких бетонних установок, оскільки на плановий ямковий і частковий ремонт підприємству, як правило, не потрібні великі установки, а цілком достатньо маленьких (на 90-95 тонн асфальту).

У той же час, на питання мера про те, навіщо була продана велика бетонна установка, яка колись належала "ЕЛУАД" і на що пішли гроші від продажу, відповів заст. міського голови Володимир Грищенко:

Як сказав заст. міського голови, у той час завод виробив свій моторесурс, помножений на 3. Продуктивність тієї установки складала 180 тонн на годину. У зв’язку з тим, що стільки матеріалу на той момент просто не було потрібно, а установка споживала надто багато газу, довелося її продати. Гроші пішли на погашення боргу з ПДВ. Сьогодні ж потрібна інша установка, але з меншим об’ємом продуктивності.

У свою чергу, влада поки не дали "добро" на придбання міні-заводу для "ЕЛУАД", оскільки поки що немає на це реальних коштів.

"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод


Новини Статті Аналітика
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% В Україні кількість підприємств та організацій за квітеньзбільшилась на 0,3% Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. В Україні 82 підприємствам автоматично відшкодували ПДВ на суму 1,2 млрд грн. Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін включив в Кабмін включив в "Укроборонпром" 124 підприємства Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров каже, що цього рокe підприємствам можуть відшкодувати 60 мільйонів ПДВ Азаров каже, що цього рокe підприємствам можуть відшкодувати 60 мільйонів ПДВ Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті