Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 03:43 | London, Apr 26 01:43 | New York, Apr 25 21:43
Shanghai, Apr 26 09:43 | Tokyo, Apr 26 10:43 | Sydney, Apr 26 12:43

Українські Ан-148 полетять до Індії у 2012 році

Українські Ан-148 полетять до Індії у 2012 році
Рейтинг: 0
Голосів: 0




17 лютого 2011 в 16:09 - Роман Зайцев


Українські Ан-148 полетять до Індії у 2012 році

Постачання літака Ан-148 Індії заплановані на літо 2012 р. Про це повідомила прес-служба держпідприємства "Антонов" за підсумками участі у міжнародній аерокосмічній виставці AeroIndia'2011 в Бангалорі.



"Найбільшу увагу відвідувачів виставки викликало сімейство регіональних реактивних літаків Ан-148 і Ан-158, які просуваються на індійський ринок спільними зусиллями ДП "Антонов" і його російських партнерів за програмою", - йдеться в повідомленні. "Фахівці відзначили низку якостей цих машин, які дозволяють їм ефективно експлуатуватися в умовах Індії. Поставка перших Ан-148 може початися вже наступного літа", - відзначили в компанії.

Для забезпечення необхідних умов для цього в країні йде процес валідації сертифікату типу Ан-148. У ході зустрічей, що відбулися обговорювалися питання створення центру обслуговування цих авіамашин та формування системи післяпродажної підтримки.

Важливою темою обговорень став подальший розвиток цього сімейства в напрямку розробки транспортного літака Ан-178 і літаків підвищеного комфорту Ан-148VIP і Ан-168ABJ.

Були зроблені подальші кроки по спільному просуванню на ринок Південно-Східної Азії літаків сімейства Ан-74, в тому числі за поданням проекту морського патрульного літака на тендері, оголошеному Військово-морським флотом Індії.

У ході виставки представники ДП "Антонов" провели низку переговорів з керівниками промислових підприємств, у тому числі таких великих корпорацій, як Hal і Tata, міністерств, відомств, авіакомпаній Індії та інших країн Південно-Східної Азії, командуванням ВПС.

Українські Ан-148 полетять до Індії у 2012 році


Новини Статті Аналітика
Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Постачання металопрокату на українському ринку зросло на 30% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Україна готує контракт на постачання двигунів для нової європейської ракети-носія Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Blackberry розкриває секрети Blackberry розкриває секрети Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Regal Petroleum отримала від НКРЕ ліцензію на постачання 240 мільйонів кубометрів газу на рік Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті