Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 17:09 | London, Apr 26 15:09 | New York, Apr 26 11:09
Shanghai, Apr 26 23:09 | Tokyo, Apr 27 00:09 | Sydney, Apr 27 02:09

«Укравтодор» оголосив тендер на реконструкцію дороги «Харків-Ялта»

«Укравтодор» оголосив тендер на реконструкцію дороги «Харків-Ялта»




31 серпня 2010 в 13:20 - Роман Зайцев


«Укравтодор» оголосив тендер на реконструкцію дороги «Харків-Ялта»

Державна служба автомобільних доріг «Укравтодор» оголосила тендер на реконструкцію ділянки автодороги М18 «Харків - Сімферополь - Алушта - Ялта» протяжністю 17,450 км. в рамках кредиту Світового банку, виділеного на поліпшення якості українських автодоріг. Про це йдеться в повідомленні «Укравтодору».  



На цьому тендері відбирається компанія для ремонту ділянки від 662 км + 750 м автодороги цієї дороги до 680 км + 200 м в Криму.

Роботи будуть включати розширення проїзної частини, облаштування пішохідних доріжок, електричного освітлення та металевої огорожі.

Для участі в тендері запрошуються компанії, які мають стабільний фінансовий стан протягом 3 років, перспективну довгострокову прибутковість і здатність забезпечити потік грошових коштів на суму еквівалентну 3 млн. доларів протягом 3 місяців.

Мінімальний середньорічний оборот претендента по будівельним роботам в якості генерального підрядника протягом останніх 5 років повинен перевищувати 18 млн. доларів на рік.

Крім того, потенційний учасник повинен мати досвід реалізації будівельних контрактів протягом 5 останніх років за умови роботи як мінімум 9 місяців щорічно.

Пропозиції від учасників приймаються до 15:00 19 жовтня.

Відзначимо, в квітні 2009 року СБ виділив «Укравтодору» кредит на 400 млн. доларів у рамках проекту «Поліпшення автомобільних доріг і безпеки руху».

З цієї суми 300 млн. доларів призначено на реконструкцію ділянки дороги «Київ-Харків-Довжанський» від Борисполя (Київська область) до Лубен (Полтавська область), а 100 млн. доларів - на поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автодоріг державного значення на аварійно-небезпечних ділянках.



Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі CNOOC виставила на тендер 19 блоків шельфового родовища в Південному морі Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
На реконструкцію На реконструкцію "Олімпійського" витрачено 3,65 млрд грн з 4,5 млрд грн запланованих Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті