Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 14:08 | London, Apr 26 12:08 | New York, Apr 26 08:08
Shanghai, Apr 26 20:08 | Tokyo, Apr 26 21:08 | Sydney, Apr 26 23:08

Южмаш працює над трьома суперпроектами

Южмаш працює над трьома суперпроектами




20 жовтня 2010 в 13:55 - Уляна Роїк


Южмаш працює над трьома суперпроектами

Один з цих проектів перебуває вже на фінішній прямій.  



Як зазначив генеральний директор підприємства, Віктор Щеголь, першим проектом є створення ракетоносія для вантажної ракети "Taurus". Перший ступінь ракети-носія було відправлено на американський космодром 6 жовтня. Після чого підприємство розпочало подальшу співпрацю спільно з американською компанією.

Також ЮМЗ працює ще над одним дуже перспективним космічним проектом. Бразильці є партнерами в цьому проекті. Дніпропетровці роблять ракетоносій "Циклон-4", а бразильці будують під нього новий космодром.

Віктор Щеголь пояснив, що проект здійснюється у форматі "50 на 50". 9 вересня бразильці заклали перший камінь у космодром «Алькантара», і там вже розгортаються масштабні будівельні роботи. А у Дніпропетровську КБ «Південне» проектує, а ЮМЗ вже на завершальній стадії створення ракетоносія. За планами ЮМЗ, цей проект повинен вийти на фінішну пряму вже до 2012 року.

В. Щеголь додав, що в Дніпропетровську буде встановлено діючий макет бразильського пускового комплексу «Алкантара», який виготовить український ВАТ "Дніпроважмаш" за кресленнями КБ "Південне", але за гроші бразильців.

Третій проект стосується дніпропетровського космічного агентства, яке проводить завершальні випробування українського супутника, який буде дистанційно управлятися з землі. Супутник буде вирішувати в основному національні завдання з картографії, дослідження земного покриву. Пуск супутника запланований на 15-16 грудня.

Беручи участь у масштабних космічних проектах, підприємство не забуває і про "земні" справи.

Одним з пріорітетних задань ЮМЗ є відновлення позицій тракторобудування на ринку. Трактори ЮМЗ - єдині життєздатні в Україні, і як зазначив В. Щеголь підприємство своїми силами підготувало нову вдосконалену модель трактора, з якою планує невдовзі вийти на ринок.

 

Южмаш працює над трьома суперпроектами


Новини Статті Аналітика
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄБРР виділить по 200 тис. євро на проекти енергоефективності в малих містах України ЄБРР виділить по 200 тис. євро на проекти енергоефективності в малих містах України Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія відмовилася запускати ракети з Бразилією і Україною Росія відмовилася запускати ракети з Бразилією і Україною У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Для завершення проекту Для завершення проекту "Циклон-4" Державному космічному агентству потрібно ще $ 260 млн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті