Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 07:55 | London, Apr 20 05:55 | New York, Apr 20 01:55
Shanghai, Apr 20 13:55 | Tokyo, Apr 20 14:55 | Sydney, Apr 20 16:55

ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно

ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно




22 травня 2011 в 09:00 - Роман Зайцев


ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розглядає можливість інвестування в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно, йдеться в повідомленні ЄБРР.



"Акціонерам банку вдалося досягти прогресу в питанні прийняття рішення про початок інвестування в проекти в країнах Близького Сходу та Північної Африки. Дане рішення є важливим компонентом реакції міжнародного співтовариства на демократичні зміни в арабському світі", - наголошується в повідомленні.

Раді директорів ЄБРР доручено підготувати відповідні рішення та рекомендації щодо розширення географічного мандата діяльності в даному регіоні до 31 липня 2011 р. ЄБРР вже розглядає заявку Єгипту на отримання статусу країни діяльності банку, а також заявку Марокко, акціонера ЄБРР, що нещодавно висловив аналогічне бажання стати країною- одержувачем інвестицій кредитної організації.

При цьому акціонери ЄБРР розглядають можливість розширення регіону діяльності банку і на інші країни Близького Сходу та Північної Африки. "Будь-яке рішення щодо інвестування у цей регіон буде залежати від реалізації політичних і економічних реформ у відповідних країнах", - підкреслюється в повідомленні.

Європейський банк реконструкції і розвитку є міжнародною фінансовою організацією, яка фінансує проекти в ряді країн від Центральної Європи до Середньої Азії. Акціонерами банку є 61 країна і дві міждержавні установи.

ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно


Новини Статті Аналітика
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті