Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 20:31 | London, Apr 19 18:31 | New York, Apr 19 14:31
Shanghai, Apr 20 02:31 | Tokyo, Apr 20 03:31 | Sydney, Apr 20 05:31

Для завершення проекту "Циклон-4" Державному космічному агентству потрібно ще $ 260 млн.

Для завершення проекту "Циклон-4" Державному космічному агентству потрібно ще $ 260 млн.




12 квітня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


Для завершення проекту "Циклон-4" Державному космічному агентству потрібно ще $ 260 млн.

На завершення мiжнародного космiчного проекту "Циклон-4" необхiдно ще близько 260 мільйонів доларів.



Про це повiдомив голова Державного космiчного агентства України Юрiй Алексєєв, інформує "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднi освоєно близько 280 мільйонів доларів, ще знадобиться близько 260 мільйонів. Дуже прикро, але поки що Бразилiя внесла в проект на 50 мільйонів доларів бiльше нiж Україна", - сказав вiн.

При цьому Алексєєв наголосив, що повномасштабне фiнансування проекту має вiдновитися протягом квiтня. За його словами, це стане можливим завдяки внесенню змiн до Бюджетного кодексу України.

Керiвник вiдомства зазначив, що, через затримки у фiнансуваннi, найiмовiрнiше, перший полiт у рамках проекту "Циклон-4" вiдбудеться в першому пiврiччi 2013 року.

Як повiдомлялося, Верховна Рада 5 квiтня внесла змiни до Бюджетного кодексу, згiдно з якими держава надасть часткове забезпечення при залученнi кредитiв конструкторським бюро "Пiвденне" для фiнансування проекту "Циклон-4".

Створення ракетно-космiчного комплексу "Циклон-4" для запускiв космiчних апаратiв на круговi навколоземнi низькi та середнi орбiти i орбiту перехiдну до геостацiонарної на бразильському приекваторiальному космодромi Алкантара здiйснюється в рамках довгострокового договору про спiвпрацю за програмою, укладеною мiж Україною та Бразилiєю у 2003 роцi.

Перший пуск ракети-носiя (РН) "Циклон-4" у рамках проекту було заплановано на 2012 рiк.

Вартiсть реалiзацiї проекту РКК "Циклон-4" ранiше оцiнювали в 520 мільйонів доларів, розподiл часток ринку сторiн у проектi - 50% на 50%. Фiнансування проекту здiйснюється за рахунок кредитних ресурсiв, умови їх залучення не називалися.

Для завершення проекту "Циклон-4" Державному космічному агентству потрібно ще $ 260 млн.


Новини Статті Аналітика
"Трійка Діалог" завершила переговори про поглинання Сбербанком Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Новий проект СБ з енергозбереження допоможе Україні зменшити енергоємність на 50 відсотків Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті