Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:08 | London, Apr 26 20:08 | New York, Apr 26 16:08
Shanghai, Apr 27 04:08 | Tokyo, Apr 27 05:08 | Sydney, Apr 27 07:08

Янукович обіцяє ще понад 20 разів втручатися в життя українців

Янукович обіцяє ще понад 20 разів втручатися в життя українців
Рейтинг: 0
Голосів: 0




27 січня 2011 в 20:09 - Роман Зайцев


Янукович обіцяє ще понад 20 разів втручатися в життя українців

Президент Віктор Янукович заявив про започаткування ще 21 реформи у різних сферах життєдіяльності України.



Про це він заявив у Давосі під час зустрічі з президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Томасом Міроу, яка відбулася у рамках участі Януковича у Всесвітньому економічному форумі, інформує УНІАН.

"Ми сьогодні продовжуємо нарощувати темпи модернізації економіки і різних напрямків життя нашої країни. У цілому (реформи) будуть розпочаті, започатковані у 21 напрямку різних видів життєдіяльності країни", - заявив Янукович.

При цьому він визнав, що "початок будь-яких реформ є завжди болючим". "Але вони спрямовані на покращення рівня життя і підняття економіки", - зауважив Янукович.

Він пояснив президенту ЄБРР, що у зв‘язку з тим, що Україна не реформувалася упродовж багатьох років, питання її модернізації постали у "площині забезпечення безпеки нашої країни".

Янукович також наголосив на важливості відновлення рівня довіри до України серед міжнародних партнерів, зокрема, фінансово-інвестиційних установ.

Янукович обіцяє ще понад 20 разів втручатися в життя українців


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті