Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 22:43 | London, Apr 26 20:43 | New York, Apr 26 16:43
Shanghai, Apr 27 04:43 | Tokyo, Apr 27 05:43 | Sydney, Apr 27 07:43

Туроператори підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму

Туроператори  підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму




4 березня 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


Туроператори підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму

Кримські туроператори підтримали ініціативу Міністерства курортів і туризму АРК по створенню Асоціації туроператорів.



Про це повідомляється на офіційному сайті Ради міністрів Криму з посиланням на відомство.

Як наголошується на сайті, за даними міністерства, відповідне рішення було ухвалене за підсумками засідання "круглого столу" на тему: "Партнерство влади та бізнесу: перспективи співпраці Міністерства курортів і туризму АРК з туристичними операторами", що проходив в рамках XX міжнародної туристичної виставки-ярмарку "Крим. Курорти. Туризм-2011 ".

Як уточнили у відомстві, за словами першого заступника міністра курортів і туризму АРК Олександра Лієва, створення такої асоціації дасть можливість бізнесу формувати правила поведінки на ринку і умови ведення бізнесу.

Олександр Лієв сказав, що роль туроператорів до сьогоднішнього дня незаслужено не враховувалася владою. Туроператори - це основний сегмент у формуванні туристичного іміджу і турпродукту.

Він додав, що позиція Мінкурортів така - потрібно делегувати бізнесу якомога більше повноважень, щоб готелі, пансіонати, туроператори самі вирішували, кому видавати ліцензії, хто відповідає вимогам ринку. Це європейська практика.

І нагадав, що існують в Криму громадські організації зареєстровані за Цивільним кодексом. При цьому немає жодної бізнес-асоціації, зареєстрованої за Господарським кодексом, що значно розширює можливості.

У свою чергу президент групи компаній "Кандагар" Борис Зелінський зазначив, що необхідність створення такої асоціації назріла давно.

У відомстві повідомили, що провідні кримські туроператори сформували робочу групу, яка візьме на себе організаційні питання щодо створення асоціації.

Туроператори  підтримали ініціативу Мінкурортів зі створення Асоціації туроператорів Криму


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Необхідні умови для відкриття власного бізнесу Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Можливість заробити на группон-сайтах Можливість заробити на группон-сайтах I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ніколи ніколи ніколи ніколи не здавайся.

Уїнстон Черчілль
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті